Marselj u "buli", Monako ponovo drugi na tabeli!

Autor: Boban Filipović
nedelja 17.04.2016.
23:09
Izvor: Sportske.net

'Kneževi' se vratili na pobednički kolosek nakon dva vezana poraza i ponovo su na poziciji koja direktno vodi u Ligu šampiona...

Beta/AP Photo/Lionel Cironneau
Beta/AP Photo/Lionel Cironneau

Povezane vesti

Agonija Olimpika iz Marselja se nastavila večeras na stadionu 'Luj II', francuski velikan je poražen od Monaka rezultatom 2:1, ovo je sedmi meč u nizu kako ne zna za trijumf i na četiri kola pre kraja slavni klub sa 'Velodroma' je na 15. mestu na tabeli, šest bodova daleko od zone ispadanja.

U prvom poluvremenu polsednjeg meča 34. kola Lige 1 nije bilo golova, ali nakon samo dva minuta igre u nastavku 'Kneževi' su poveli.

Remi Kabelja je izgubio loptu u opasnoj zoni, oteo ju mu je Bernardo Silva, vukao je do oko 18 metara od gola Mandande i veoma preciznim udarcem savladao iskusnog golmana.



Domaćin je duplirao prednost u 75. minutu. Bernardo Silva je izveo korner, Fabinjo bio najviši u skoku i prebacio loptu na drugu stativu gde se našao levi bek Andrea Rađi, koji je umakao pažnji odbrane gostiju, smirio loptu na petercu, i poslao je pod samu prečku.



Marselj je u nadokandi uspeo da stigne do počasnog gola, postigao ga je Belgijanac Miču Batšuaji na asistinciju rezerviste Stivena Flečera.



Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke