Marković: "U Liverpulu kao kod kuće"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 15.01.2015.
12:48
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaler privlači veliku pažnju ostrvskih medija, pažnju koju Marković preusmerava sa sebe.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Najbolji pojedinac u minuloj utakmici sa Sanderlendom, strelac pobedonosnog pogodaka i jedan od najistaknutijih igrača Liverpula na poslednjih nekoliko mečeva, Lazar Marković, u prvom je planu ostrvskih medija.

Mladi srpski fudbaler konačno pokazuje zbog čega je doveden i skupoceno plaćen, njegove igre su sve bolje. Popularni Markec ističe da je razlog tome i činjenica da se u Liverpulu oseća kao kod kuće, na čemu je zahvalio svojim saigračima.

„Nema osobe u klubu koja se ne trudi da mi pomogne.“

„Pomažu mi da se što bolje uklopim, naviknem. Svesrdno mi pomažu, izlaze u susret. Navijači su takođe sjajni prema meni, zaista sam zahvalan svima. Od trenutka kada sam došao u klub, znao sam da će Liverpul biti moja kuća. Tako se već i osećam ovde.“, rekao je Marković.

Engleski mediji su impresionirani raznovrsnom igrom i talentom Lazara Markovića, koji ističe da nema problem da igra na kojoj god poziciji to Brendan Rodžers zatraži od njega.

„Mogu da igram na više pozicija, to i volim. Menadžer zna najbolje i ja sam se u potpunosti prepustio njegovim zamislima i idejama u vezi sa tim koju će mi ulogu nameniti u timu. Volim takve izazove, koji mi omogućavaju da učim i stičem nova znanja.“

„Smatram da na taj način postajem bolji iz dana u dan.“, istakao je Marković.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke