Marković: "Ne opterećujem se svojom cenom"

Autor: Janko Glavonjić
sreda 20.08.2014.
18:39
Izvor: Sportske.net

Markec je dao intervju za Liverpul Eho, a u svom razgovoru sa reporterom je istakao kako je veoma srećan što je stigao u Liverpul, ali i da se ne slaže da je jako skupo plaćen.

Beta/AP Photo/Nam Y. Huh
Beta/AP Photo/Nam Y. Huh

Povezane vesti

Lazar Marković došao je za veliki novac iz Portugala na startu ove sezone. Srbin je prošle sezone najbolje igrao u velikim mečevima za Benfiku, što je posebno privuklo Liverpul, koji ga je na kraju i doveo.

Mnogi engleski mediji potegli su tezu da je Marković još uvek neprofilisan i neafirmisan igrač, te da je Liverpul načinio grešku što ga je toliko platio.

Ipak, Lazar je istakao da ga ta cena ne opterećuje, niti smatra da je to nešto što treba da se potencira.

"Mislim da nisam plaćen previše. Ali se uopšte ne opterećujem time. Neko je plaćen manje, neko više, ali merilo vrednosti igrača je teren. Ja ću tu pričati i pokušati da doprinesem rezultatima kluba.

Mislim da je besmisleno govoriti o učinku igrača kroz to koliko je plaćen, neko ili igra dobro ili ne igra dobro, nezavisno od novca
", rekao je Marković.

Kada je pričao o tome šta je najviše ostavilo utisak na njega do sada u Liverpul, mladi Srbin rekao je da je to nedvosmisleno kapiten Džerard.

"Stiven Džerard me je dočekao, kao i druge novajlije, kao pravi kapiten i džentlmen. Ponudio je svaku pomoć koja mi je potrebna i rekao da u svako doba mogu da mu se obratim po svakom pitanju. Zaista je prava legenda kluba, i onakav kakvim sam ga zamišljao!

I gospodin Rodžers je ostavio jak utisak na mene. Došao sam ovde delom i zbog njega, jer znam da radi sjajno sa mladim igračima i nadam se da ću uz njegovo vođstvo i ja napredovati i postati još bolji igrač
", istakao je Lazar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke