Marko Pavlovski kao nekad! Ovo je njegov prvi gol za Split!

Autor: Darko Mitrović
subota 22.10.2016.
13:33
Izvor: Sportske.net

Mladi srpski fudbaler, istaknuti član naše omladinske reprezentacije koja je 2013. osvojila titulu prvaka Evrope, ponovo je počeo da dolazi do izražaja.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Momak koji će u februaru napuniti 23 godine, dugo posle pomenutog uspeha sa reprezentacijom Srbije nije uspevao da i na klupskom planu potvrdi kakav potencijal poseduje.

Prerano je otišao u Porto, gde nije uspeo da se nametne, potom se vratio u OFK Beograd, a letos je odlučio da se okuša u Hrvatskoj, u dresu ekipe RNK Split.

Pre nedelju dana je nastupio u gradskom derbiju protiv Hajduka, kada je njegov tim poražen sa 2:1, ali je nagovestio uspon forme koji je potvrđen juče u utakmici sa Slaven Belupom.

Splićani su slavili rezultatom 3:0, a konačan rezultat postavljen je upravo pogotkom Marka Pavlovskog koji možete da vidite u prilogu.

Ovo je njegov prvi gol u novoj sezoni i želimo mu da ih ubuduće bude što više i što češće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Play Fair Today
Saturday, 22.10.2016
17:27

Mnogo je nazadovao, ja sam ga ocekivao u Cukaricki ove sezone. Na kraju i nije tako lose izabrao, samo ne znam sta je cekao godinama da napravi ovakav potez, ocigledno je da je postao prosek. Nema brzinu, tehnika je na mestu kao i sut.. u prevodu limitirani mladji Katai.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Saturday, 22.10.2016
13:35

Da decko nije bas toliko propao, tvor bi ga doveo u zvezdu, ovako je doveo zakletog Grobara Veljka Nikolica i nema nameru da se na tome zaustavi...