Marko Nikolić zvanično predstavljen u Videotonu: ''Dugo sam pratio mađarsku ligu''

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.06.2017.
17:56
Izvor: Sportske.net

Ono što je postalo jasno još pre nedelju dana, ovog popodneva je i ozvaničeno - Marko Nikolić je novi šef struke mađarskog Videotona.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Kako je danas saopšteno na zvaničnom klupskom sajtu, doskorašnji trener Partizana potpisao je sa Videotonom ugovor do 30. juna 2019. godine.

U svom prvom obraćanju tamošnjoj javnosti u novoj ulozi, Marko Nikolić je otkrio da je mađarsku ligu već dugo pratio i da je veoma dobro upoznat sa dešavanjima u njihovom nacionalnom prvenstvu.

''Pre svega, želeo bih da pozdravim sve, posebno navijače Videotona, uz zahvalnost što sam dobio priliku da radim ovde. Dugo pratim prvenstvo Mađarske, jer je za moj posao važno da imam sliku ovdašnjeg fudbala.

Video sam da se liga razvija svake godine, da je infrastruktura sve bolja, ali da nedostaju rezultati na međunarodnoj sceni.

U protekle četiri godine sam se sa svojim timovima borio za trofeje i želim da i sa Videotonom pobeđujem i da ostvarim što je moguće više'',
poručio je Nikolić, koji je u Videoton stigao kao osvajač duple krune sa Partizanom u protekloj sezoni.

U ime kluba, medijima se obratio Zoltan Kovač, sportski direktor Videotona, koji se osvrnuo i na neuspeh kluba iz Sekešfehervara u trci za titulu sa Honvedom.

''Veliko je razočaranje drugim mestom, ali naša je obaveza da idemo dalje, uskoro počinju pripreme za novu sezonu. Ambicije su nam nisu umanjene, već su čak i uvećane.

Marko Nikolić je uspešan trener, uprkos svojoj mladosti. Nadamo se da će Videoton pod njegovim vođstvom imati mnogo uspeha.

Naravno, klub će mu dati svu potrebnu pomoć u ostvarenju ciljeva. Bilo nam je veoma lako da se dogovorimo sa Nikolićem, osetilo se od prvog trnutka da želi da bude trener Videotona'',
istakao je Kovač.

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke