Markizio uspešno operisan, vraća se u septembru

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.04.2016.
13:04
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Juventusa Klaudio Markizio uspešno je operisan u utorak ujutru, a trener "Stare Dame" Masimilijano Alegri izjavio je da prvotimca "Bjankonera" očekuje na terenu u septembru.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Ubedljivom pobedom nad Palermom fudbaleri Juventusa napravili su krupan korak ka odbrani titule ali su u borbi za bodove izgubili jednog od najboljih ratnika.

Klaudio Markisio doživeo je tešku povredu ligamenata levog kolena pa je u utorak ujutru morao na operaciju koja je uspešno obavljena.

Na zvaničnom sajtu Juventusa navodi se da je zahvat na kolenu Klaudija Markizija izveo profesor Flavio Kvalja koji je nakon operacije potvrdio da je sve prošlo u najboljem redu.

"Sinoć sam razgovarao sa Markiziom i bio je jako miran. Nažalost, propustiće Evropsko prvenstvo ali pozitivna je okolnost što mu se povreda dogodila pred letnju pauzu pa očekujem da se priključi treninzima u septembru" rekao je Masimilijano Alegri.

Uobičajeno je da period odsustva sa terena nakon povrede ligamenata kolena traje oko šest meseci što znači da Klaudija Markizija čeka pauza do sredine septembra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 19.04.2016
21:19

..brz oporavak gospoce!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 19.04.2016
19:43

odmori se cekamo te da nas povedes prema novoj tituli

avatar
juventino
Tuesday, 19.04.2016
15:39

Brz oporavak legendo, da nam se što prije vratiš.