Markec ubedio Rodžersa, igra u derbiju!

Autor: Miloš Marković
petak 19.12.2014.
10:24
Izvor: Sportske.net

Dobrim partijama na poslednjim mečevima srpski fudbaler je nagovestio da ulzi u formu, Brendan Rodžers je spreman da mu pruži punu podršku.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Nakon utakmice sa Bazelom u kojoj jeste dobio crveni karton, ali i uneo dosta živosti u igru svog tima, Marković je protiv Burnmauta postigao svoj debitantski gol u Premijer Ligi.

Nema sumnje da će nova dobra partija i pogodak biti veliki podsticaj za srpskog reprezentativca koji je dobio punu podršku od svojih saigrača i menadžera, koji će mu pružiti šansu da sa dobrim partijama nastavi i u derbiju Premijer Lige protiv Arsenala.

„Protiv Burnmauta je bio impresivan. Defanzivno je bio odličan, sa taktičke strane je odigrao savršeno, vršio je presing na pravim mestima. Takođe, njegovo kretanje sa loptom i brzina su sjajni. On poseduje veliki kvalitet i odličan je fudbaler. Ne zaboravite da mu je tek 20 godina, vreme radi za njega, on napreduje svakodnevno.“, rekao je Rodžers.

Engleski mediji ističu da je Marković pružio najbolje partije od svog dolaska, da je na poslednjim mečevima zasenio i Rahima Sterlinga, te da će definitivno biti u startnoj postavi protiv Tobdžija, koji se takođe nalaze u dobroj formi.

Marković bi trebalo da zauzme svoju poziciju na levom krilu, a celokupan tim za Arsenal bi trebalo da izgleda ovako:

markovic liverpul

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan
Friday, 19.12.2014
11:30

Ajmo Markec!Sad iskoristi sansu i nemoj da stajes,sve od sebe dajes i neces da se kajes :DPokazi Englezima da su pogresili kada su reekli da nisi dovoljno dobar za Liverpul.
Goooooo Markeccccc :D