"Marka" i "As" o Kristijanu, Katalonci o Krojfu!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 03.04.2016.
12:12
Izvor: Sportske.net

Dan nakon velike utakmice španskog prvenstva, čuvenog "El Klasika", mediji su na sledeći način istakli svoje naslovne strane.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Poznato je da mediji u Kataloniji vode rat protiv madridskih, nije to ništa strano. Tako se i nastavilo u nedelju ujutru, Katalonci nisu toliko istakli pobedu Real Madrida u "El Klasiku", dok sa druge strane Madriđani nisu mogli da odole a da ne stave Kristijana Ronalda na naslovnicu nakon njegovog pobedonosnog gola u 85. minutu.

Evo kako su izgledale naslovne strane danas u "Marki", "Asu", "Sportu" i "Mundo Deportivu".

marka el klasiko

as el klasiko

sport el klasiko

mundo deportivo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
realmadridCG4
Sunday, 03.04.2016
20:06

Da se ne lazemo,jes da navijam za Real,ali ovo bas objektivno mislim,ovakvim naslovima se dokazuje da je Barsi tesko pao poraz,te da nije slucaj da ih utakmica nije zanimala,kako je to Simke objasnio.....Treba odati pocast Krojfu i sve,ali stavit da se rezultat jedva vidi na naslovnoj strani,e to je vec malo podmuklo.Ali dobro,ocekivano kada se radi o medijima u Spaniji,nebitno da li su naklonjeni Barsi ili Realu.

avatar
Un La desima
Sunday, 03.04.2016
15:46

Naime, Messiju je sinoćnji meč bio peti vezani protiv Reala na kojem nije postigao gol što mu je najgori niz u profesionalnoj karijeri.nnS druge strane, poređenja radi, Ronaldo je bio strijelac na četiri od posljednjih pet mečeva protiv Katalonaca, a nakon sinoćnjeg meča ostao je sam na trećem mjestu vječne liste strijelaca u El Clasicima sa 16 golova.

avatar
Novak Najbolji ikad
Sunday, 03.04.2016
13:03

Ova utakmica za Barsu nije bitna, a navijaci i igraci reala slave kao da su osvojilu titulu.