Mariov osmeh nije za svakoga!

Autor: Miloš Marković
sreda 11.02.2015.
10:02
Izvor: Sportske.net

Ponovo mu zameraju jer ne proslavlja pogodak, ipak on osmehe čuva, njegovo radovanje nije za svakoga.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Rešio je Baloteli utakmicu, malo ko je to očekivao.

Rodžers kao pedagog i razredni starešina odeljenju petaka koji su se tek upoznali u septembru zadovoljno se smeška jer Marković, Čan (te neverovatni Ajb) i Baloteli konačno počinju da pokazuju zbog čega su dovedeni.

Srbin je dobrim igrama već kupio poverenje, Emre Čan se sve više nameće i dokazuje kao hrabri vojnik i univerzalac kakav je neophodan svakom timu, Mario je ipak posebna priča. Na krilima velikih, možda i prevelikih očekivanja, najupečatljivija je psihička promena.

Smiren, staložen, Baloteli se sinoć nije dao isprovocirati.

Testirao ga je Rodžers klupom, Mario pokazao da je spreman da se vredno bori za svojih pet minuta. Poput poštara koji nema razloga da se smeje i raduje kada obavlja posao, italijanski golgeter je bio 'hladan kao špricer' nakon što je rešio meč protiv Totenhema.

Zamerili su mu jer se nije obradovao zbog prvenca u Premijer Ligi, mislite da nije srećan zbog gola?

„Neverovatno mu je drago. Doneo je pobedu svom timu na Enfildu, naravno da je srećan. Ovaj gol je njegova nagrada, nagrada za vredan rad i požrtvovanje koje pokazuje svakoga dana.“, rekao je Rosko, Rodžersov pomoćnik nakon utakmice.

Italijan je osmehe i radovanje sačuvao za kasnije.

Svojeglavost i naročitost koje ga krase pokazao je preko društvenih mreža. Naime, osmeh je sačuvao za Instagram.

baloteli-375-20150211095027

„Sjajna utakmica ljudi!!! ovaj osmeh je SAMO za one koji uvek veruju u mene i koji me podržavaju. Hvala vam i naopred Liverpul. Spuštam glavu i nastavljam vredno da radim. Ovaj meč je prošlost.“, rekao je Mario.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Javier Mascherano
Wednesday, 11.02.2015
11:19

Kao da se covek odjednom nadavao golova.. dao gol sa peterca, lopta na tacni..

avatar
arthaslichking
Wednesday, 11.02.2015
12:39

ustvari lopta je bila malo brza no sto je trebalo a bud eko na tacni, i on je centarfor to mu je posao, odlicno se zagradio, gurno nogu i bio na pravommestu u pravom trenutku nije to toliko lako,zato ej gerd Miler jedan od najvecih, ikad ni on nie jdriblao i pravio kojekakve bravure, ali je dao nenormalno mnogo golova iz kojekakvih guzvanja i onda kad ne vidis ni gd eje lopta samo gol, ko Miler. Daleko je Mario od Milera, ali samo ti kazem da je nekad umec ei biti na pravom mestu u pravom trenutku,i to je ono sto se trazi od napadaca prvenstveno.

avatar
Скаузерлија
Wednesday, 11.02.2015
13:43

Или само кажеш - Филипо Пипо.