Mandžukić dominirao na "oranici"!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 31.01.2015.
19:51
Izvor: Sportske.net

Po nehumanim uslovima fudbaleri Atletiko Madrida su savladali ekipu iz Baskije, Eibar, rezultatom 3:1 golovima u prvom delu meča.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Atletiko Madrid nastavlja sa dobrim igrama (ako izuzmemo poraz od Barselone pre dva kola), a ovoga puta su slavili protiv ekipe Eibara u istoimenom mestu rezultatom 3:1 (3:0).

Uslovi za igru su bili veoma loši, posebno na jednom delu terena gde su igrači imali ogromnih problema da pošalju kvalitetan pas ka svom saigraču. Takođe, deo u petercu nije imao niti malo trave, nešto što se može videti i na terenima u Srbiji u nižerazrednim takmičenjima.

Ipak, fudbaleri Atletika i pored toga nisu imali problema da savladaju domaći Eibar.

Najzaslužniji za to jeste Mario Mandžukić koji je na ovom meču postigao dva gola i ponovo pokazao o kakvom se napadaču radi.

Prvo je Antoan Grizman postigao gol u 7. minutu na asistenciju Garsije, da bi nakon toga do kraja poluvremena Mario Mandžukić uspeo da se dva puta upiše u strelce i da dovede svoju ekipu do nedostižne prednosti.

Ipak, Eibar je uspeo da do kraja meča postigne utešni pogodak, a strelac je bio Piovokari.

Igrao je i srpski internacionalac, Dejan Lekić, za Eibar, a u igru je ušao na startu drugog poluvremena.

Fernando Tores je danas odmarao, nije bilo mesta za njega pored Grizmana i Mandžukića u napadu ekipe koju predvodi Dijego Simeone.

Pogledajte OVDE sve golove sa meča.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke