Mandarić smenio i Stojića

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.04.2016.
17:39
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek ljubljanske Olimpije Milan Mandarić odlučio je da napravi čistku u sportskom sektoru, pa je tako stopama Marka Nikolića krenuo i Ranko Stojić.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Višegodišnji finansijer Rada Ranko Stojić završio je svoju epizodu na poziciji sportskog direktora ljubljanske Olimpije dva dana nakon što je sa mesta trenera smenjen Marko Nikolić.

Predsednik Olimpije Milan Mandarić odlučio je da napravi "čistku" u sportskom sektoru pa je tako nakon Marka Nikolića smenio i Ranka Stojića.

Podsećamo da je bivši trener Partizana Marko Nikolić dobio otkaz u Olimpiji zbog rasističkog ispada posle kojeg mu je izrečena suspenzija na sedam mečeva, odnosno do kraja slovenačkog šampionata.

Olimpija vodi veliku borbu za titulu sa Mariborom pa Milan Mandarić nije mogao da priušti sebi taj luksuz da ekipa bez trenera igra završnicu šampionata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ljungberg
Wednesday, 20.04.2016
20:01

Pa covek je bio predsednik sa velikim uspehom u Premijer ligi,zna da nanjusi prevare iz Srbije,pogotovo doticnog Stojica!!!nSamo se nadam da nece biti prekasno da se osvoji titula