Manćini: "Pobedama od 1-0 do titule"

Autor: Lazar Mitrović
subota 21.11.2015.
18:41
Izvor: Sportske.net

Trener Intera nema ništa protiv ovog scenarija.

BETA/AP Photo/ Massimo Pinca
BETA/AP Photo/ Massimo Pinca

Povezane vesti

Tim iz Milana ove sezone igra makijavelistički, po principu 'cilj opravdava sredstva'. Možda se nekima ne sviđa način na koji oni pobeđuju, ali bar za sada njihova igra ima rezultata, jer se sa Fiorentinom nalaze na deobi prvog mesta u Seriji A.

Roberto Manćini ne vidi ništa sporno u tome što njegov tim dobija mečeve minimalnim rezultatom i nema ništa protiv da do kraja sezone dobijaju rezultatom 1-0, ako na kraju osvoje 'Skudeto'.

"Setite se Atletiko Madrida, i oni su pre nekoliko godina osvojili titulu šampiona Španije zahvaljujući velikoj čvrstini u igri", rekao je Manćini.

"Po mom mišljenju čvrstina je važnija od bilo čega drgugo. Naravno, potrebno je da popravimo igru u napadu i postižemo što više golova. Naša dva poslednja meča su bila čudna, volim da vidim dobru igru u defanzivi, ali ne kao na poslednjih 15 minuta meča protiv ekipe Torina. Moraćmo dodatno da  napredujemo u svim fazama igre i onda ćemo moći svima da pariramo".

"Nalazimo se na vrhu tabele i to je i više nego što smo očekivali u ovoj fazi takmičenja, ali i dalje moramo da popravimo igru u ofanzivi i postižemo više golova".

Primetna je loša saradnja napadača Intera, pre svih Maura Ikardija i Stevana Jovetića, između kojih je bar za sada 'loša hemija'.

"Moraće da počnu bolje da sarađuju i da počnu da se upotpunjuju. Oni nisu imali dovoljno vremena da se ukomponuju. Od njih do kraja sezone očekujemo još dosta golova".

Manćini želi da u predstojećem zimskom prelaznom roku dodatno ojača tim.

"Čitajući medije, na zimu bi svako mogao da dođe u Inter. Moraćemo da stvorimo sistem od novajlija i postojećeih igrača koji će brzo napraviti dobar kolektiv".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Armani
Monday, 23.11.2015
01:01

Nema nista od te titule,jer i roma i juve i napoli su jaci i netko od njih ce osvojiti titulu...puno je do kraja i inter ce padati jer su puno srece imali u svim duelima koje su pobjedili.

avatar
Enciklopedija
Saturday, 21.11.2015
20:15

I posle sto niko ne gleda vise Italijanki fudbal na tribinama...E,od onakve lige sta se napravilo,po meni najjace lige ikada,nijedna nije biia toliko jaka,jaca i od Engleske sada,provereno kazem Englesku ..Samo ko je gledao tada moze se setiti kakvi su bili jedno vreme Juve,Milan,Inter,Roma,Lacio e pet kanidata za titulu do zadnjeg kola se ne zna ko ce da osvoji..A osvajali i Fiora,Bolonja,Torino..

avatar
INTERnacionalista
Sunday, 22.11.2015
23:54

..ako bi gledali igru Mancester bi imao dvocifren broj navijaca na Old Trafordu!