Manćini ne računa na Podolskog u LE

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.02.2015.
23:13
Izvor: Sportske.net

Strateg Intera Roberto Manćini nije uvrstio nemačkog napadača Lukasa Podolskog na spisak igrača koji će imati pravo nastupa na startu eliminacione faze takmičenja u Ligi Evrope.

Beta/AP Photo/ Massimo Pinca
Beta/AP Photo/ Massimo Pinca

Povezane vesti

Da li zbog dogovora sa Arsenalom ili je u pitanju želja Roberta Manćinija da ga sačuva za prvenstvene bitke, tek Lukas Podolski nije uvršten na spisak igrača koji će imati pravo nastupa na startu eliminacione faze takmičenja u Ligi Evrope.

"Neroazuri" će se na startu eliminacione faze sastati sa Seltikom a pored Podolskog na spisku koji je poslat u Nion nije bilo ni Danijela Osvalda koji je izopšten iz tima zbog sukoba sa saigračem.

Među izabranima su se našle pridošlice iz Bajerna i Njukasla Džerdan Šaćiri i Davide Santon.

Dodajmo i to da će priliku da igraju u dvomeču sa Seltikom imati i srpski internacionalci Nemanja Vidić i Zdravko Kuzmanović.

Prva utakmica sa Seltikom igra se 19. a druga 26. februara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
baldekeita
Wednesday, 04.02.2015
00:26

Postoji ogranicenje broja novoregistrovanih igraca i zato je izostavljen.Nije ovo nova sezona pa da se pravi novi spisak vec se samo dopunjuje postojeci,a Mancini je procenio da su mu neke druge novajlije neophodnije.

avatar
Benz9
Wednesday, 04.02.2015
00:42

zar ne vrijedi ono pravilo igranja u europi za drugi tim....poldi je igrao za arsenal u LS i zato ne moze sad za inter u LE...

avatar
Benz9
Wednesday, 04.02.2015
13:56

mislim da saciri nije nastupio za bajern u LS...bio je prijavljen ali nije nastupao...a slicna situacija je bila sa realom i huntelarom....dosao je iz ajaksa za koji je igrao u tadasnjem kupu uefa i nije mogao nastupiti u LS....

avatar
baldekeita
Wednesday, 04.02.2015
02:11

Igrao je i Shaqiri za Bayern,to pravilo ne vazi ako nije u pitanju isto takmicenje.Brozovic npr. ne moze da igra jer je vec igrao LE za Dinamo.Ili nije imao prostora da i Podolskog registruje ili je ovo sto Rodrigo kaze da postoji ogranicenje na jednog igraca koji je igrao drugo takmicenje,bilo je pre par godina da ce povecati taj broj,moguce da taj predlog ipak nije usvojen.

avatar
Jovan Stanisavljevic
Wednesday, 04.02.2015
01:49

i saciri je igrao u bajernu... ali posto su 2 igraca igrala u LS 1 samo moze biti registrovan za LE