Mančester u Odesi bez sedmorice

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 07.12.2016.
15:11
Izvor: Sportske.net

Mančester junajted je otputovao u Odesu gde će odigrati meč Lige Evrope protiv Zorije.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Ekipa Mančester junajteda je već jednom nogom u drugoj fazi Lige Evrope, a da bi to osigurala, mora da osvoji makar bod u Odesi protiv Zorije.

Ipak, Murinjo će imati problema da sastavi tim, pošto neće računati na veliki broj igrača.

Čak sedmorica nisu u konkurenciji za ovaj meč, zajedno sa Lukom Šoom i Krisom Smolingom koji su povređeni.

Sa ekipom nisu krenuli ni Bastijan Švajnštajger (nije registrovan), Majkl Kerik, Memfis Depaj, Morgan Šnajderlin i Mateo Darmijan.

U tim su se vratili Erik Bai i Vejn Runi nakon povreda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 07.12.2016
17:39

Iskreno, jedva cekam zimski rok i da prodaju ili ti puste Snajderlina da igra kad je Murinju bolji Felaini!nNeka drugi ( Everton ) imaju Gaja koji ce da uhapsi vezni red a tebi Murinjo neka Francuz cami a Fela da ti igra i rukama i nogama samo ne glavom. Ne razumem kako se moze osvojiti ista bez dobrog zadnjeg veznog. Konte daje casove

avatar
MUFC14
Wednesday, 07.12.2016
19:36

Da Snajderlin zasluzuje da igra vec bio igrao do sada. Pogledaj Svajnija lik je bio skroz otpisan iz Junajteda nije trenirao sa ekipom 2 meseca, i uspeo da se vrati u tim pre Snajderlina. I sad dal je problem u Muruinju ili u Snajderlinu. Sigurno ne pokazuju on i Memfis dovljno na treninzima cim ih nema do sad.

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 07.12.2016
16:58

dominacija se nastavlja

avatar
King of Manchesterr
Wednesday, 07.12.2016
16:20

Nemoj se Murinjo igrati sa Ligom Evrope to nam je jedina nada da igramo Ligu sampiona sledece godine,bolje bi nam bilo da igramo u ligi sa drugom postavom a LE u najjacem sastavu.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 07.12.2016
17:45

Realno, treba kao Liverpul prosle sezone baciti sve karte na Ligu Evrope i uigravanje jer je sezona propala. Dal 5 il 10, apsolutno nista ne znaci. Bitno je da se gradi nov tim, stvara igra i da se grize, bez kankulacije,

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Sunday, 11.12.2016
05:19

Kad bi te poslusao Murinjo,mozda bi i osvojio Ligu Evrope, ali nazalost,preveliki je egoista i narcis,ubrzo mu sledi otkaz, nece izdrzati vise od sezone. Ali bolje izgubiti jednu sezonu,nego muciti se dve ili tri,zar ne? Murinjo nije menadjer na nivou renomea koji ima Junajted.

avatar
Adnan
Wednesday, 07.12.2016
20:37

LOL,propala sezone u Decembru.