Mančester junajted pokazao interesovanje za 19-godišnjaka

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 05.10.2016.
22:31
Izvor: Sportske.net

Ekipa Žozea Murinja možda bude bogatija za jednog sjajnog krilnog fudbalera.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Murinjo je ovog leta potrošio preko 150 miliona funti, a planira da nastavi da troši i u januaru.

Prema pisanju Dejli Mejla, Mančester junajted je obnovio svoje interesovanje za mladog krilnog fudbalera Genka, Leona Bejlija i upravo bi on mogao da bude naredno pojačanje ekipe Žozea Murinja.

Ovaj 19-godišnji mladić je samo jedan u nizu sjajnih belgijskih fudbalera, o tome vam dovoljno govori i podatak da je postigao pet golova u dosadašnjem delu sezone.

Naravno, za njega nije zainteresovan samo Mančester junajted, već i ostali veliki evropski klubovi, ali se pominje da je Mančester junajted najviše puta do sada slao skaute da posmatraju ovog fudbalera.

U poslednjoj utakmici Genka protiv Sasuola (pobeda Belgijanaca od 3:1) su bila dva skauta Mančester junajteda i imala su šta da vide.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Saturday, 08.10.2016
12:00

Murinjo treba da dovede desnog beka, i onda nam napred ostaju Martial, Mata, Rooney, Lingard, Rasford, Mihartarijan (nadam se da sam dobro napisao ime) i Valensija. Murinjo vec ima dovoljno igraca ali ocigledno ne uspeva da ih uklopi u ekipu i dalje. Na sredini Pogba, Erera, Carrick i Felaini (s tim sto je potrebno nekog od poslednje dvojice promeniti) i to je to. e sad ako ne ume sa time da igra, onda nam ne gine igra kao kod Van Gala.

avatar
Nikolaus
Thursday, 06.10.2016
00:07

Murinjo MORA da dovede zadnjeg veznog,krilo i stopera.