Maluda se vraća na veliku scenu!

Autor: Boban Filipović
četvrtak 29.06.2017.
17:44
Izvor: Sportske.net

Bivši reprezentativac Francuske nastpuaće za Franusku Gvajanu na predstojećem CONCACAF Gold Kupu.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Francuska Gvajana je ostvarila pravo na učešće na ovom takmičenju koje će se tokom jula održati u SAD, pošto je bila treća na Karipskom kupu ranije ove godine.

Iako je odigrao čak 80 utakmica za 'Trikolore', ne postoje nikakve prepreke da 37-godišnji Maluda nastupi za zemlju u kojoj je rođen jer ona nije član FIFA, ali jeste CONCACAF-a.

Maluda pozne godine svoje karijere provodi u Indiji, član je Delhi Dinamosa, podsetimo da je  svoje zlatno doba proveo u Lionu i Čelsiju.

Zanimljivo, Maluda je na pometunom Karipskom kupu održanom ove godine upiso dva nastupa za Francusku Gvajanu i tako doprineo da izbori učešće na Gold Kupu.

Protivnici njegovoj domivini na ovom takmičenju u grupnoj fazi biće Honduras, Kosta Rika i Kanada.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 29.06.2017
17:59

Malouda legenda kad se sjetim kako je samo bio snazan na krilu a uz to brz kao metak i fine tehnike ne mogu prezalit sto nije mladji da jos igra i on a i Joe Cole to su bila krila za pamcenje .

avatar
Gorila u magli! LFC
Friday, 30.06.2017
00:08

isti igrac kao i mozes,a ako je neko bio dobro krilo to je bio silvan wiltord,koji maluda trkace grlo.

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 30.06.2017
16:55

Malouda je bio jedno od najudarnih Francuskih krila.Kakav Wiltord sta je Wiltord napravio u karjeri a sto Malouda nije. U Celziju je uvjek pravio razliku u napadu zajedno sa Drogbom Joe Colom i Anelkom .Tacno su Malouda i Moses kao 2 brata identicni igraci ako Moses bude jos radio mozda i bude bolji od Maloude ali pred njih je jos dosta posla.

avatar
Can Demir1
Friday, 30.06.2017
00:21

Maluda-Anelka-Drogba u napadu iza njih Lamps-Makelele-Ballack . U odbrani A.Cole-Terry-Carvaljo-Ivanović na golu Čech. Na klupi : Cudicini, Bosingwa, Alex, Ferreira, Mikel, Essien, J.Cole, Deco, Kalou, Ševčenko... prejak Tim