Malo Širer, malo Tedi – ime mu je Hari Kejn!

Autor: Miloš Marković
petak 27.02.2015.
09:46
Izvor: Sportske.net

Skromnost je vrlina, prepoznati je – veličina.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Pravi hit u engleskom fudbalu ove sezone jeste napadač Totenhema, Hari Kejn.

Fudbaler koji je u potpunosti zasenio ostale zvezde Premijer Lige i svoje saigrače sa 24 pogotka na 37 utakmica ove sezone igra fenomenalnu sezonu, nametnuo se i kao logičan izbor za poziv u nacionalni tim Engleske.

Stručna fudbalska javnost u Totenhemovom mladiću vidi blistavu budućnost engleskog fudbala, pojavila su se i određena poređenja sa Alanom Širerom, te Tedijem Šeringemom.

I sam Kejn u sebi vidi legende ostrvskog fudbala.

„Da budem iskren, vidim pomalo od obojice u sebi, što nije nimalo loše."

"Kada vas neko poredi sa fudbalerom kakav je Alan Širer, to je zaista nešto posebno. On je najbolji strelac Premijer Lige, ako uspem da mu se makar i malo približim, moći ću da kažem da sam imao prilično dobru karijeru.“, rekao je skromni Kejn objasnivši šta je to što tačno vidi u svojoj igri, a što je karakteristično za Šeringema i Širera.

„Ponekad se osećam da obavljam dve uloge u timu, tako da se i definitivno može da reći da imam slične atribute kao njih dvojica. Širer je bio fantastičan u završnici pred golom, volim za sebe da mislim da imam dobru završnicu.“

„Šeringem je odlično razigravao svoje saigrače, uvodio ih u akcije i uključivao u igru, trudim se da to konstantno radim. Nadam se da ću nastaviti da napredujem i da se razvijam i da će ljudi jednog dana za neke nove nade pričati da igraju kao Hari Kejn.“, istakao je mladi fudbaler Totenhema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Friday, 27.02.2015
11:04

Precenjen kao pre njega TAunzend, kao Rodvel, Barkli, Kleverli, Januzaj itd itd itd

avatar
Hala Madrid 10!
Friday, 27.02.2015
14:30

Kao i Van Ginkel,Oskar,Salah,Ake itd