Malme melje na srpski pogon!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 15.08.2015.
18:31
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Švedske nastavio je uspon ka vrhu tabele zahvaljujući novoj pobedi koju su režirali srpski internacionalci Vladimir Rodić i Nikola Đurđić.

mff.se
mff.se

Povezane vesti

Dolaskom srpskih internacionalaca Nikole Đurđića i Vladimira Rodića aktuelni šampion Švedske značajno je popravio formu i počeo da igra onako kako se od branioca titule očekuje.

Sa Vladimirom Rodićem po levom boku i Nikolom Đurđićem u napadu Malme je znatno ubojitiji nego lani pa tako u švedskom šampionatu ne zna za poraz od 4. jula kada je poražen na gostovanju Norkepingu rezultatom 3:1.

Malme se sa Srbima u timu vratio u borbu za trofej a obezbeđena je i evropska jesen pošto je eliminisan Salcburg u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, i to direktnom zaslugom Vladimira Rodića i Nikole Đurđića.

U okviru 20. kola švedskog šampionata Malme je ugostio Gefle i slavio rezultatom 2:0 (1:0) uz nove sjajne partije srpskog dvojca. Nikola Đurđić danas se našao u ulozi asistenta, dok je Vladimir Rodić obavio posao svog zemljaka i zatresao protivničku mrežu u 31. minutu meča.

Pogodak Vladimira Rodića praktično je doneo novu pobedu Malmeu pošto je Markus Rozenberg u prvom minutu nadoknade samo udvostručio prednost i stavio tačku na trijumf šampiona Švedske.

Malme se nakon 20 odigranih utakmica nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli sa 37 osvojenih bodova, samo jednim manje od vodećeg Geteborga koji ima i meč manje.

Nikola Đurđić do sada je odigrao šest utakmica u dresu Malmea i postigao četiri gola, dok je Vladimir Rodić na sedam utakmica upisao tri pogotka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke