"Mali Princ" podario pobedu Juventusu, brodolom Reala u "Koloseumu"!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 27.07.2017.
07:53
Izvor: Sportske.net

Nastavljeno američko fudbalsko leto, posle Nejmara još par briljantnih partija...

EPA/PAUL BUCK
EPA/PAUL BUCK

Povezane vesti

Nakon poraza protiv Barselone, prva radost za Juventus na američkoj turneji, u zabavnom meču u nastavku, slavili su sa 3:2 protiv PSŽ.

Jedinu pravu priliku u prvom poluvremenu je "Pipita" Iguain pretvorio u pogodak. Ipak Di Marija se poigravao sa odbranom Juventusa u kome je debitovao De Šiljo u nastavku, omogućio je Guedešu da izjednači rezultat.

Klaudio Markisio bio je junak meča, nakon akcije Keana, ponovo je doveo svoj tim do prednosti, ali je Pastore uzvratio u finišu. Do tada je Bufona već zamenio Pinsoljo.

Ali, Kean koji je na poluvremenu ušao umesto Iguaina je iznudio penal u 90. minutu, "Mali Princ" Markisio je bio precizan, na kraju 3:2 za Juve, PSŽ je posle Totenhema, dok čekaju Nejmara, izgubio još jedan meč na američkoj turneji.



U "Koloseumu" u Los Anđelesu, Mančester Siti je rasturio Real Madrid. I Gvardiola i Zidan su izveli jake timove, šampion Evrope jasno bez Ronalda i Ramosa, na drugoj strani, Voker, golman Ederson i Danilo nova lica u dresu Sitija.

U prvom poluvremenu bvilo je nekoliko prilika, Siti bolji na početku, kasnije je Real uspostavio ravnotežu.

U nastavku na terenu, Kiko Kasilja umesto Navasa, na drugoj strani Nasri, Mangala i Sterling su ušli umesto Kuna, Kompanija i mlađanog Fila Foudena.

I onda je krenuo slom Reala, posle kornera u 50. minutu, Otamendi najprisebniji u gužvi, načeo je Madriđane. Sterling je pravio dosta problema odbrani "Los Blankosa", posle sat je iskoristio pas De Brajnea za 2:0.

Onda je Zidan izvršio deset izmena, pa je do kraja Real pretrpeo težak poraz, još jednom De Brajne asistira, štoperi raspoloženi za golove, Stouns je pogodio za 3:0.



I na kraju rezervisti, Roberts i Dijaz su izigrali odbranu Reala, 17-godišnji fudbaler Sitija je pogodio gornji ugao i  4:0 za Mančester Siti,

Na kraju počasni gol Oskara Arnaiza, za konačnih 4:1, možda i previsok rezultat, ali Siti nije imao milosti u nastavku.

U prvom meču programa američkog fudbalskog leta, Nejmar ponovo u glavnoj ulozi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 27.07.2017
16:09
avatar
juvealexx
Thursday, 27.07.2017
14:02

1 pol Juve odigrao baš kako treba , čvrsto u obrani , strpljivo i pametno u napadu , imao je 2 a ne jednu priliku kako piše ovdje jer je dybala promašio iz svoje pozicije iskosa nakon što se sam izborio za udarac , s druge strane PSG zaprijetio samo jednom ozbiljnije u 1 pol.,preko di Marie , 2 pol nisam gledao ali sudeći po ekipi bila je "b momčad" pa ne čudi 2 primljena pogotka u nastavku utakmice , dobra provjera , a potvrda će doći protiv rome i Tottenhama gdje očekujem i Bernardeschija ;-)

avatar
Arsenal4ever
Thursday, 27.07.2017
10:40

Real ovo igra sa 30 % mogucnosti i bez nekih igraca

avatar
Don Carlo
Thursday, 27.07.2017
10:17

Auh, bice veselo izgleda :D

avatar
Младен Глишовић
Thursday, 27.07.2017
09:16

Lep gol reala,sitijeve nisam ni gledao,svaka cast mali!!

avatar
Mangus
Thursday, 27.07.2017
09:00

Ove utakmice su uvek zanimljive za gledati. Otvoreno, dosta golova... Ali kako cd se Real osvetiti ako naleti na Siti u ls n😂

avatar
Go Hard or Go Home
Thursday, 27.07.2017
08:28

Dobre utakmice, ceka se klasiko😍

avatar
The Truth
Thursday, 27.07.2017
08:05

Siti je igrao dobro,ali ovakvo nezalaganje na terenu citavog time Reala nikada nisam video.Nema veze sto je prijateljska utakmica,ovako nesto ne sme da se desava I mnogo manjim klubovima od Reala.Nije problem poraz vec potpuno ravnodusnost i nezalaganje igraca.Zidan mora da poradi na time,nije im Ronaldo bas citav tim.

avatar
Luka Modric
Thursday, 27.07.2017
08:00

Ma gledo sam taman od 1:0 za city..po onom sto sam ja vidio city zasluzeno dobio..vidi se da je ovo realu tek 2 utakmica i da su pripreme u punom jeku..bit ce to bolje mada gadan rezultat iako nebitan svejedno gadan