Malerima nikad kraja, Volkot propušta Junajted

Autor: Beta Beta
petak 21.11.2014.
13:16
Izvor: Beta

Fudbaler Arsenala Teo Volkot propustiće prvenstveni derbi protiv Mančester junajteda zbog povrede prepone, rekao je trener londonskog kluba Arsen Venger.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Volkot se nedavno oporavio od povrede kolena zbog koje je devet meseci odsustvovao sa terena.

On je prethodne dve nedelje bio sa reprezentacijom Engleske gde se i povredio, pa će ponovo pauzirati, rekao je Venger, preneli su danas britanski mediji.

Za derbi sa Junajtedom neizvestan je nastup Danija Velbeka, koji je zadobio povredu tetive igrajući za reprezentaciju, ali je posle dužeg vremena Olivije Žiru spreman za utakmice.

Fudbaleri Arsenala sutra od 18.30 igraju protiv Mančester junajteda, utakmicu 12. kola Premijer lige.

Vengerova ekipa zauzima šesto mesto na tabeli sa 17 bodova, dok je Mančester junajted sedmi, sa bodom manje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goce94Skoplje
Friday, 21.11.2014
23:33

Kao sto sam video trenirao je danas sa ostatkom ekipe , jedino ako je neka sitna povreda pa zato Venger ne zeli da rizikuje sa njim mozda bude cuvao za utakmicu protiv Dortmunda u Sredu jer ta utakmica je zaista veoma vazna za Arsenal.

avatar
PintoDaCosta
Friday, 21.11.2014
21:33

PA on samo sto je izasao iz visemesecne povrede!

avatar
Adnan
Friday, 21.11.2014
21:32

A da se dogovore Van Gal i Venger da bude x i da ne izlaze na teren,jer ce ovakvim tempom utakmicu da zavrse sa po 5 igraca na obje strane?Uvjeren sam da ce par sati prije meca jos neko iz Junajteda(to je vec postala mala tradicija)da se povrijedi na zagrijavanju.

avatar
Alex#10
Friday, 21.11.2014
21:30

Nista novo. Standard (ali ne onaj iz Lijeza). Price da ce Giroud sutra zaigrati su smesne. Od toga nema nista i on nece igrati, u to sam ubedjen. Sada nema ni Tea a verovatno da necemo ni Welbecka videti na terenu (njega mozda i hocemo ali nekih 30min max). Tkd dolazimo do prostog zakljucka da sutra gledamo Sanogoa. A s' obzirom da je decko postigao dva gola za Francusku U21 i to protiv Engleske zasto i ne bi bio u prvom timu protiv Man Utd-a. Wengeru je to i vise nego dovoljno. Sutra spremite debele zivce (ukoliko su oni nama navijacima Arsenala uopste i ostali) kada budemo gledali Sanogoa u spicu. Srecno tobdzije.

avatar
Friday, 21.11.2014
17:16

Zamsli da i Volkot moze da igra, a u Junajtedu ne mogu Falkao, Blind, Roho, Evans, Dzons, Rafael itd. mnogo bi bilo... Ovako smo ''kvit'' nama Falkao vama Volkot :P

avatar
Jovan Ivanovic
Friday, 21.11.2014
15:31

Arsenal nema srece