Malaga iskoristila poklon, Barsa na kolenima!

Autor: Boris Jovanović
subota 21.02.2015.
17:56
Izvor: Sportske.net

Ludo popodne u Evropi upotpunila Barsa porazom od kuće protiv Malage. Andalužani prihvatili poklon Danija Alveša i šokirali favorita!

Beta/AP Photo/Emilio Morenatti
Beta/AP Photo/Emilio Morenatti

Povezane vesti

Ništa Barsi nije polazilo za rukom u prvom delu, a Dani Alveš je najavio nervozno popodne u Kataloniji kada je Andalužanima poklonio vođstvo.

Katastrofalno je pogrešio u želji da vrati loptu Bravu, Huanmi je presekao pas, i lako pogodio mrežu.

Nije to probudilo domaće, nisu uspevali da ugroze Kamenog. Imao je doduše jednu šansu posle sjajnog pasa Mesija Inijesta, ali mu igra glavom nije jača strana.

Na drugoj strani Bravo je spasio gol nakon sjajne akcije i udarca Horte, a Portugalac u napadu Malage je imao još jednu šansu kada je zahvatio loptu makazicama, ali to nije bilo toliko opasno.

Spain Soccer La Liga

Očajno poluvreme Barselone, Malaga ne samo da je stigla do vođstva nego je imala i zrelije prilike!

Ni u nastavku se ništa nije promenilo, odbrana Malage je funkcionisala kao sat, Barselona nemoćna. Probao je Lučo Enrike sa izmenama nije pomoglo. Tek je Pedro imao šansu desetak minuta pre kraja, pogodio je spoljni deo mreže!

Do kraja šansa rezerviste Dude da dotuče favorizovanog domaćina, igrači Barselone nemoćni. Drugi poraz ove sezone za Katalonce kod kuće posle onog od Selte i prilika da im Real opet odmakne četiri boda.

Gol Huanmija posle greške Brazilca možete videti ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke