Maksimovićev prvenac u polarnim uslovima!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.03.2015.
18:37
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Nemanja Maksimović postigao je prvenac u dresu svog novog kluba već na drugoj zvaničnoj utakmici za Astanu.

fca.kz
fca.kz

Povezane vesti

Aktuelni šampion Kazahstana krenuo je silovito u novu sezonu pošto je već u prva dva kola ostvario dve ubedljive pobede.

Ekipa iz kazahstanske prestonice Astane najpre je otvorila sezonu pobedom na domaćem terenu rezultatom 2:0, a u sredu je u okviru drugog kola kao gost "tukla" Irtiš iz Pavlodara rezultatom 0:3.

Srpski internacionalac Nemanja Maksimović preselio se u Astanu početkom godine a prvi zvanični nastup upisao je tokom minulog vikenda kada je na terenu proveo svih 90 minuta.

Već u drugoj zvaničnoj utakmici u dresu Astane Maksimović je uspeo da se upiše u listu strelaca a ispostavilo se da je njegov prvenac u kazahstanskom klubu bio presudan za trijumf nad Irtišom.

Astana je stekla prednost u 15. minutu susreta, uvećala je u 49. minutu, a tačku na ubedljiv trijumf stavio je Nemanja Maksimović u 55. minutu susreta za konačnih 0:3.

Dodajmo i to da je Maksimović i ovoga puta proveo svih 90 minuta na terenu a narednu priliku za dokazivanje imaće za vikend kada Astana dočekuje Šahtjor Karagandi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke