Maks Makarone pokorio "Friuli"!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 19.09.2015.
19:54
Izvor: Sportske.net

U uvodnom meču 4. kola Serije A, preokret u duelu Udinezea i Empolija.

BETA/AP Photo/Paolo Giovannini
BETA/AP Photo/Paolo Giovannini

Povezane vesti

Posle prilično nezanimljivog uvodnog dela, "Zebrete" su povele iz prve prave akcije. Di Natale je prebacio loptu na drugu stativu, Duvan Zapata potpuno sam, Južnoamerikanac je postigao svoj prvi gol u crno-belom.

Do poluvremena je domaćin mogao da duplira prednost. Di Natale je zakasnio u jednoj situaciji, a istakao se i golman Empolija Skorupski koji je sjajno intervenisao nakon udarca Konea.

U nastavku su se stvari promenile, bolja igra Empolija, Saponara, Ronaldo i Makarone su bombardovali Karnezisa, a kada je Udineze ostao bez isključenog Konea, dogodilo se neminovno.

Akcija gostiju, lopta se odbila do Paredesa, Argentinac koji je na pozajmici iz Rome je precizno pogodio suprotan ugao, 1:1.

Udineze je imao nekoliko opasnih napada do kraja meča, ali je Karnezis sprečio Saponaru da donese pobedu gostima. Ipak, u samom finišu, najiskusniji, Maks Makarone uspeva da zatrese mrežu Grka za konačnih 2:1 za goste.

Empoli nosi bodove sa "Friulija", njihova prva pobeda u četiri kola. Udineze je posle startne pobede nad šampionom Juventusom, nanizao tri neuspeha.

Golove sa "Friulija" možete videti ovde, a večeras u drugom meču 4. kola Milan od 20:45 dočekuje Palermo, dok su ostali mečevi na programu sutra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke