Makedonci objavili spisak, poziv Babunskom i Avramovskom

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 30.05.2017.
19:45
Izvor: Sportske.net

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Makedonije Blagoja Milevski saopštio je u utorak spisak igrača na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Epa/Jacek Bednarczyk
Epa/Jacek Bednarczyk

Povezane vesti

Mlada fudbalska reprezentacija BJR Makedonije nastupiće u Grupi B u kojoj se nalazi i naš nacionalni tim zbog čega je interesantno videti sa kojim snagama naše južne komšije stižu u Poljsku.

Na spisku se nalazi 17 imena, a mediji u Makedoniji prenose da selektor Milevski nije želeo da eksperimentiše i da se opredelio za proverene snage.

Ljubiteljima fudbala u Srbiji poznata su imena bivših fudbalera Crvene zvezde koji će biti deo mlade reprezentacije BJR Makedonije na šampionatu u Poljskoj.

Evo ko se osim Davida Babunskog i Daniela Avramovskog nalazi na spisku selektora Blagoje Milevskog:

Golmani: Igor Aleksovski (Vardar), Damjan Šiškovski (Rabotnički);

Odbrana: Gojko Zajkov (Šarlroa), Darko Velkovski (Vardar), Visar Musliu (Renova), Mevljan Murati (Škendija), Egzon Bejtulai (Škendija), Besir Demiri (Vardar);

Vezni red: Boban Nikolov (Vardar), Enis Bardi (Ujpešt), David Babunski (Jokohama), Daniel Avramovski (Olimpija);

Napad: Marjan Radeski (Škendija), Viktor Angelov (Ujpešt), Nikola Đorđev (Grashopers), Filip Pivkovski (Landskrona), Kire Markoski (Rabotnički).

Makedonci su bili najveće iznenađenje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, pošto su završili kao prvi u grupi u kojoj su se još takmičile selekcije Francuske, Islanda, Ukrajine, Škotske i Severne Irske.


Mlada selekcija BJR Makedonije tako je postala prva fudbalska selekcija ove zemlje koja je izborila plasman na završni turnir jednog međunarodnog takmičenja.

Svoj prvi meč na Evropskom prvenstvu u Poljskoj Makedonci igraju 17. juna protiv selekcije Španije. U drugom kolu (20. jun) čeka ih okršaj sa izabranicima Nenada Lalatovića, a u poslednjem meču grupne faze (23. jun) odmeriće snage sa Portugalom.

Evropsko prvenstvo na programu je od 16. do 30. juna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DuskovicSRB
Wednesday, 31.05.2017
02:33

Грофе, Бабунског ти нисам опростио. ... те твоји Муче, Канга и Руиз

avatar
Srba Stamenkovic
Tuesday, 30.05.2017
19:49

Zašto nema Doriana Babunskog?

avatar
Al(a)din
Tuesday, 30.05.2017
19:47

Skoro celu odbranu im cine Albanci, a Grof je pogresio sto ovim momcima (Danijelu i Davidu) nije pruzio dovoljno da igraju