Makedonci efikasni i ubedljivi, Robi: ''Ubiše nas...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.05.2016.
19:46
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Makedonije, iako u podmlađenom sastavu, ubedljivo je danas savladala selekciju Azerbejdžana u prijateljskoj utakmici odigranoj u austrijskom Bad Erlahu.

affa.az
affa.az

Povezane vesti

Makedonci su trijumfovali rezultatom 3:1 protiv reprezentacije koju sa klupe vodi bivši strateg Crvene zvezde Robert Prosinečki.

Makedonija je povela golom Radeskog u 20. minutu, a njihovu prednost duplirao je iskusni Pandev, za vođstvo od 2:0 posle prvog poluvremena.

Ismailov je u 73. minutu iz jedanaesterca vratio rezultatsku neizvesnost, da bi u nadoknadi vremena sve dileme rešio Nestorovski za konačnih 3:1.

Posle meča, Prosinečki je makedonskim medijima priznao da je njegov tim potpuno nadigran, pogotovo u prvom poluvremenu.

''U prvom poluvremenu, Makedonija nas je 'ubila'. Nema šta, tako je, bili su mnogo dobri. Stvorili su mnogo šansi, što i rezultat pokazuje. Mi smo u drugom delu zaigrali bolje i tim delom igre mogu da budem zadovoljan'', istakao je Prosinečki, koji je na današnji dan pre 25 godina sa Crvenom zvezdom osvojio titulu prvaka Evrope.

Pobedu istim rezultatom ostvarila je danas i Albanija, koja je bila bolja od selekcije Katara. Ajeti i Lenjani u prvom, odnosno Sadiku u drugom poluvremenu bili su strelci za budućeg aktera Evropskog prvenstva, a Hasan je već u prvom minutu postigao jedini gol za Katar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke