Makabi stavio Rajka na "mute"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.04.2016.
12:38
Izvor: Sportske.net

Šampion Izraela naložio je svom golmanu Predragu Rajkoviću da ne daje izajve za medije dok se ne stiša bura posle incidenta koji se dogodio u ponedeljak.

maccabi-tlv.co.il
maccabi-tlv.co.il

Povezane vesti

Srpski internacionalac Predrag Rajković u ponedeljak se našao u žiži nakon što je odgurnuo i oborio na zemlju trenera Bnei Šahina. Srbin je stao u odbranu pomoćnog trenera Makabija ali bi zbog svog postupka mogao da snosi ozbiljne posledice.

Bivši golman Jagodine i Crvene zvezde stavljen je na 'mute' posle incidenta pa tako za srpske medije nije smeo da daje nikakve izjave niti da komentariše šta se dogodilo u ponedeljak uveče.

"Iz kluba mi je rečeno da ne pričam za medije dok slučaj ne bude rešen. I ne samo meni, i ostalim akterima događaja sugerisano je da ne govore ništa za javnost" rekao je Rajković a prenosi "Informer".

Makabi je na pomenutom meču remizirao sa Bnei Šahinom bez golova što je aktuelnog šampiona Izraela udaljilo od odbrane trofeja, strasti su se uzburkale već posle polufinala Kupa kada su se dva kluba sastala u Haifi prethodne nedelje.

Strateg Bnei Šahina tada je obećao da će se osvetiti Makabiju za eliminaciju u polufinalu Kupa što mu je pošlo za rukom u prvenstvu, a posle meča je provocirao predstavnike šampiona Izraela čime je izazvao incident i rekaciju našeg Predraga Rajkovića.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke