Makabi bez Rajkovića do kraja sezone?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.04.2016.
10:17
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Predrag Rajković suočava se sa drastičnom kaznom zbog odgurivanja trenera ekipe Bnei Šahin i najverovatnije neće braniti za Makabi do kraja sezone.

maccabi-tlv.co.il
maccabi-tlv.co.il

Povezane vesti

Centralnu sportsku temu u Izraelu treći dan za redom predstavlja incident koji se dogodio po završetku meča između Bnei Šahina i Makabija iz Tel Aviva, a prava je šteta što je glavna uloga pripala srpskom internacionalcu Predragu Rajkoviću.

Bivši kapiten Crvene zvezde naseo je na provokacije trenera protivničke ekipe pa je po završetku utakmice sa obe ruke odgurnuo Josija Abukasisa zbog čega bi mogle da uslede ozbiljne sankcije.

Sudeći na osnovu svega što se tokom jučerašnjeg dana moglo pročitati u izraelskim medijima, Predraga Rajkovića očekuje drakonska kazna koja će ga udaljiti sa terena do kraja sezone.

Ukoliko se pisana portala "One" ispostave tačnim, srpskog internacionalca očekuju tri meča suspenzije što znači da trener Makabija neće moći da računa na Rajkovića u odlučujućim utakmicama kada je borba za titulu u pitanju.

Makabi iz Tel Aviva trenutno se nalazi na drugom mestu u izraelskom šampionatu sa tri boda manje u odnosu na Hapoel Ber Ševu, a do kraja sezone ostalo je da se odigraju još tri kola.

Ukoliko Disciplinski organiz Fudbalskog saveza Izraela potvrde najavljenu kaznu, Predrag Rajković će propustiti duele sa Hapoel Ber Ševom, Hapoel Raanom i Makabi Haifom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
koma73
Friday, 29.04.2016
11:18

Bio je i ovde naprženi klinac, pa se nadaš da će odrasti i da će preko grane naučiti malo, ali neke boljle se ne leče.

avatar
Nikola Bizmark
Thursday, 28.04.2016
12:50

Do sada sam mislio da je Rajkovic ozbiljan golman,samo me interesuje sta on trazi u ovoj svadi,ali dobro navikao je u nasoj ligi gledajuci svoje saigrace kako svasta rade a bivaju nekaznjeni,samo se nadam da ce ga ovo nauciti pameti

avatar
Thursday, 28.04.2016
11:05

To je vama drakonska kazna?

avatar
R26M
Thursday, 28.04.2016
10:33

Kakva glupost, i treneri su počeli da simuliraju...