Majstorija Marka Pavlovskog!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 18.01.2015.
22:03
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler OFK Beograda Marko Pavlovski izveo je majstoriju u duelu Porta i Maritima. Srpski fudbaler nagovestio je preokret i trijumf "Zmajeva" prelepim golom iz slobodnog udarca.

fcporto.pt
fcporto.pt

Povezane vesti

Momak koji 2013. godine kao kapiten omladinske reprezentacije Srbije predvodio "Orliće" na putu ka tituli prvaka Evrope pokazao je u nedelju deo svog raskošnog talenta.

Marko Pavlovski usled jake konkurencije trenutno nastupa za Porto B u drugoj portugalskoj ligi a danas je dokazao da ima potencijal za najviše domete.

Srpski internacionalac postigao je izjednačujući pogodak u trijumfu Porta nad Maritimom a egzekucija je bila majstorska.

Mladi vezni fudbaler nije ostavio šansu protivničkom golmanu koji je pogledom ispratio kako lopta ulazi u mrežu nakon sjajno izvedenog slobodnog udarca.

Golom Marka Pavlovskog "Zmajevi" su stigli do izjednačenja a onda su u drugom delu dotukli rivala i upisali deseti trijumf od početka sezone.

Porto B po propozicijama takmičenja ne može da se plasira u elitni rang takmičenja ali sa šest bodova manje od lidera ima izgledne šanse da sezonu završi u vrhu tabele.

Što se tiče Marka Pavlovskog, mladi srpski fudbaler još uvek dobija priliku na kašičicu ali raduje podatak da je danas vezao drugi nastup na početku 2015. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Sunday, 18.01.2015
23:51

Sramota je da jedan kapiten sampiona Evrope u svom uzraztu nema mestu u drugom timu neka ekipe. U redu je za prvi tim, ali da nema mestu u drugom timu, to je sramota.