Majka brani zvezdu Reala

Autor: Nikola Miloradović
utorak 05.04.2016.
23:49
Izvor: Sportske.net

Hames Rodrigez je presedeo čitav "El Klasiko" na klupi za rezervne igrače, što je povećalo spekulacije da bi mogao da napusti madridski klub.

BETA/AP Photo/Francisco Seco
BETA/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Ovaj 24-godišnji fudbaler je jedan od najtalenovanijih fudbalera na svetu, u to nema sumnje, ali pitanje koliko daleko će dogurati zbog svog stava.

Hames je možda previše uplašen da pokuca na vrata Zinedina Zidana i zahteva minute u dresu "galaktikosa" ali osoba koja nema problem sa iskazivanjem svog mišljenja je fudbalerova majka, Piljar Rubio Gomez.

Naime, neposredno nakon objavljivanja startne postave Reala za meč protiv Barselone, majka kolumbijskog fudbalera je "tvitovala" sledeće: "Već 15 dana nema iznenađenja".

Rodrigez

Piljar Gomez takođe veruje da njen sin treba da igra na poziciji koja mu najbolje odgovara, iza napadača, a ne po krilu kako je to često bio slučaj.

U jednom od njenih "tvitova" stoji i da "oni koji kritikuju Hamesa i Iska upoređivavši ih sa Kazemirom ne shvataju koje su razlike između njih" a na to je fudbalerova majka dodala i citat "U carstvu slepih, jednooki čovek je kralj".

Rodrigez

Da stvari po Rodrigeza budu još gore, upravo je Kazemiro bio jedan od ključnih igrača u pobedi Reala u "El Klasiku", te će sada još teže biti Kolumbijcu da se izbori za bilo kakvu minutažu.

Dobra stvar za ovog fudbalera je to što neće morati da brine o svojoj budućnosti jer su nedavno interesovanje za njega pokazali ljudi iz italijanskog Juventusa, a šuška se da se njegovo ime nalazi i na listi Čelsija i Mančester junajteda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Go Hard or Go Home
Wednesday, 06.04.2016
13:44

Majka je upravu,kako neko malo sporiji moze da igra po krilu? Rodrigeza iza spica i to je resenje,po meni je Kros previse labav i lako gubi duele na sredini,a Isko ce biti zamena za Modrica.

avatar
Realan tip
Wednesday, 06.04.2016
00:31

Hames je tata svog zanata, a mater mu je smarac zivi.

avatar
SAB
Wednesday, 06.04.2016
00:19

Dzejms Rodrigez je dobar igrac ali je precenjen. Sigurno jeste bolji od Oskara.

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 06.04.2016
00:05

Nzm zasto uporedjuju Casemira i Jamesa, Realu nedostaje taj zadnji vezni fudbaler, koji ce da zaustavlja napade, kvari igru protivnika, pocinje napade, a jedino tu poziciji igra Casemiro, to je njegova prirodna pozicija. Dok James igra ofanzivnog veznog ili krilo, on je tu da pise asistencije, razigrava ekipu, ali i da daje golove.

avatar
Stefan Išizaki
Thursday, 07.04.2016
13:49

Kante ili Veratti su po meni najbolji defanzivni vezni trenutno.

avatar
Nani
Tuesday, 05.04.2016
23:59

momce idi negde gde ce da te cene a ne u vestackom klubu gde si samo broj i gde vas vodi jean neiskusan i los trener..

avatar
Madridista
Tuesday, 05.04.2016
23:54

Po meni bi trebao igrati Hames na ofenzivnom veznom a ne na krilu jer nije veoma bez ali ima fantastican pas, sut, veoma koristan i po meni bolji od Iska koji previse solira i glumi Ronaldinja. Ali Kazemiro svakako treba da ima prednost ispred obojice