"Magije" igrača Juventusa, Verona ponižena!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 15.01.2015.
22:49
Izvor: Sportske.net

Sjajna partija izabranika Masimilijana Alegrija, pravi dan za uživanje za navijače Juventusa.

juventus.com
juventus.com

Povezane vesti

Verona je propustila prvu šansu i stala. Niko Lopez je u 2. minutu za malo bio neprecizan i to je bilo sve.

U petom minutu Juve vodi. Đovinko je izveo slobodnjak, iznenadio Rafaela, 1:0. Juventus sa kombinovanim timom, ali veoma motivisan. Šanse je propustio Morata, a onda je sredinom prvog dela, Pereira postigao prvenac za klub u koji je stigao iz Udineza prošlog leta. Elegantno je prevario Rodrigeza, onda i golmana Veroneza, 2:0.

To kao da je dotuklo Veronu, nisu uspevali da uzvrate, tempo je pao, pokušavali su fudbaleri Juventusa individualnim akcijama, a u samom finišu prvog poluvremena i treća lopta u mreži beznadežnih gostiju. Asistent je "švajcarski ekspres" Stefan Lihštajner, strelac ponovo Đovinko, 3:0.

Tada je već bilo jasno ko će u četvrtfinale na duel sa Parmom.

Nešto opuštenija igra Juventusa u drugom poluvremenu, ali i kao takav je uspeo da postigne još 3 gola, ali i da primi jedan.

Prvo se Pogbi srećno odbila lopta nakon čega je izašao oči u oči sa golmanom Rafaelom, da bi ga umetničkom fintom bacio na zemlju posle čega mu nije bilo teško da postigne gol, 4:0.

Verona je iz prekida uspela da savlada golmana Storarija, Nene je najviše skočio nakon kornera i doneo "gol utehe" svom timu.

Ipak, samo 6 minuta nakon toga, novi gol u mreži Verone. Đovinko je pao u šesnaestercu, sudija je pokazao na belu tačku, a siguran izvođan bio je Alvaro Morata, 5:1.

Upisao se i velika nada Juventusa do kraja meča, Kinsli Koman, fenomenalnim udarcem sa distance. Na kraju je na semaforu pisalo 6:1.

Golove možete videti ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke