Maestralni Nikola Đurđić - I pogađao i asistirao! Strelac i Rodić!

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.09.2015.
23:44
Izvor: Sportske.net

Sjajna partija srpskog napadača Nikole Đurđića, najbolja od dolaska u Malme.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Fudbaleri Malmea savladali su Falkenbergs sa 4-3 u meču 25. kola švedskog prvenstva, uz izvanrednu partiju srpskog fudbalera Nikole Đurđića.

On je bio ubedljivo najbolji igrač utakmice pošto je učestvovao u sva četiri pogotka svoje ekipe, postigavši dva gola uz dve asistencije.  

Domaćini su poveli u 27. minutu kada je Đurđić sjajno centrirao ka Markusu Rozenborgu koji je bio siguran. Gosti su izjednačili u 33. minutu preko Donjoha i tim rezultatom se otišlo na poluvreme.  

Drugo poluvreme u potpunosti je pripalo Nikoli Đurđiću, koji je u razmaku od samo sedam minuta bukvalno sâm rešio pitanje pobednika.

U petom minutu nastavka, srpski centarfor je ponovo doneo prednost Malmeu posle kornera, udarcem glavom, da bi samo pet minuta kasnije, fenomenalnim dugačkim dodavanjem progirao usamljenog Vladimira Rodića kojem nije bilo teško da zaobiđe golmana i povisi na 3-1.

Nepuna dva minuta posle trećeg gola za Malme, Rozenborg se našao u kaznenom prostoru, odakle je dodao loptu Đurđiću koji je bez muke zatresao mrežu.  

U nastavku utakmice Falkenbergs je uspeo da postigne dva gola, ali je Malme na kraju zasluženo slavio.  

Đurđić je tako došao do petog gola na osam utakmica za Malme u prvenstvu. 

Malme trenutno zauzima četvrtu poziciju i u narednom kolu gostuje Halmštadu koji je pretposlednji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke