Madriđani, je l' vam i dalje nedostaje Di Marija?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 19.10.2014.
15:13
Izvor: Sportske.net

Nakon nešto slabijeg starta Real Madrida, stvari su došle na svoje mesto, barem kada je igra kluba u pitanju.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki, File
Beta/AP Photo/Andres Kudacki, File

Povezane vesti

Mnogi su za neuspehe Real Madrida na početku ove sezone okrivili čelnike koji su prodali dva standardna i po mnogima ključna igrača Reala u osvajanju titule šampiona Evrope.

Di Marija i Ćabi Alonso su otišli, a igra Real Madrida nije ličila na onu iz mečeva Lige šampiona prethodne sezone. Došli su Toni Kros i Hames Rodrigez kao zamene za pomenutu dvojicu, a od njih se očekivalo da odmah krenu sa dobrim igrama.

To se nije desilo, naročito kada se radi o slučaju Kolumbijca. Često je bio na udaru štampe, posebno zbog činjenice da je jedan od najskupljih fudbalera na svetu svih vremena.

Protiv Levantea je bio jedan od najzapaženijih, odigrao je odlično, upisao gol i asistenciju. Nije samo primetno u toj utakmici, vidi se napredak sa početka sezone kada je bio dosta slabiji.

Di Marija je bio ključni igrač u sastavu Karla Anćelotija, ali sve bolje igre 23-ogodišnjeg Kolumbijca polako smiruju fanove Reala.

Sigurno je da Rodrigez i dalje nije na nivou Di Marije, ali postoji mogućnost da će dostići taj nivo kako sezona bude odmicala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke