Macariju otkaz ako izgubi od Milana, spremaj se Miha!

Autor: Beta Beta
četvrtak 13.11.2014.
14:24
Izvor: Beta

Tako tvrde mediji u Italiji, koji smatraju da je treneru Intera dogorelo pod nogama.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Trener fudbalera Intera Valter Macari dobiće otkaz ukoliko taj klub izgubi od Milana u predstojećem gradskom derbiju, pišu danas italijanski mediji.

Macari je pod velikim pritiskom u poslednjih nekoliko nedelja zbog loših rezultata, što je praćeno i zvižducima navijača.

On je dobio javnu podršku predsednika Intera Erika Tohira u više navrata, ali Korijere delo Sport tvrdi da indonežanski biznismen ima sve manje strpljenja.

Taj list navodi da je Macariju rečeno da Inter mora da osvoji najmanje šest bodova iz duela protiv Milana, Rome i Udinezea, ali i da će eventualni poraz od gradskog rivala gotovo sigurno značiti i njegov kraj na klupi.

Ukoliko Macari i "preživi" do kraja sezone, a Inter se ne kvalifikuje za evropska takmičenja, on će, takođe, biti otpušten.

Korijere delo Sport piše da bi u tom slučaju sadašnji trener Sampdorije Siniša Mihajlović bio glavni favorit za Macarijevog naslednika.

Inter je posle 11 odigranih kola na devetom mestu na tabeli Serije A sa 16 bodova. Meč između Intera i Milana igra se naredne nedelje, 23. oktobra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nik22
Saturday, 15.11.2014
16:28

Ovo im je prvi trener koji je od helenia herere im obranio titulu, posto nisu od 65 odbranili prvenstvo,sto se evrope tice domet sa interom mu je bio u tim sampionskim sezonama osmina finala,imao dobar tim ibrahimovica i vieru iz juventusa doveli,licno mislim da ce biti toplo hladno sa njim,mogli su bolje al mozda i ne u ovom trenutku,takticki ne mislim da je bolji od kontea nit obratno taj kalibar trenera samo sto je konte motivator jak ..

avatar
camme Martad
Friday, 14.11.2014
09:21

Neka ba macarija , neka se čovjek kali za veceg kluba !

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Friday, 14.11.2014
09:18

Kao da je Inzagi nesto bolji, imamo samo jedan bod vise od komsija:-D

avatar
INTERnacionalista
Thursday, 13.11.2014
15:46

..Macariju otkaz ako ne dobije Parmu, 2-0 za Parmu!
Macariju otkaz ako ne dobije St Etjen 1-1!
Macariju otkaz ako protiv Verone ne uzme 3 boda,i bi 2-2!
Il Tohir ne prati rezultate il Macari ima vrh pricu!

avatar
Homer J.Simpson
Thursday, 13.11.2014
19:30

Treba ga sad smeniti ,da novi trener razmrda ekipu do derbija...Svaki mec sa Macarijem je isto,nista se ne menja......
A Miha ne bi trebao da dolazi sad,vec na kraju sezone.Lepo gura sa Sampom,a Interu bi ga sacekao tim koji on nije selektirao..........
Miha da ostane do sledece sezone,Macariju dati otkaz....Jos veceras....

avatar
INTERnacionalista
Thursday, 13.11.2014
21:40

..fazon je sto bi Tohir u slucaju otkaza Macariju morao da isplati nekih 11 miliona obestecenja,sto ti dodje cifra otprilike ona koju je Inter ustedio na platama Milita,Kambjasa,Samuela koji su otisli zbog previsokih primanja! Tohir gleda da smanji visoka dugovanja Intera,vec je dug manji za nekih 50 miliona,a otkaz Macariju mu se nikako ne uklapa u planove!