Macari rasplakao Vidića!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 15.11.2014.
16:17
Izvor: Sportske.net

Dirljive scene u svlačionici Intera ovih dana...

AP Photo/Rich Schultz
AP Photo/Rich Schultz

Povezane vesti

Fudbalerima Intera više ne rukovodi Valter Macari, to je od jučerašnjeg dana definitivno, a za novog trenera je postavljen Roberto Manćini, nekadašnji trener ove ekipe koji sa tim timom ima 3 osvojene titule.

Izgleda da su fudbaleri i bivši trener Intera bili veoma bliski, pa je zabeleženo da je došlo i do suza na rastanku.

Kako prenosi italijanska "Gazeta delo sport", Macari je pustio suzu na rastanku, a isto su učinili Džonatan, Nagatomo, Ernaneš, Hesus, ali i nekadašnji reprezentativac Srbije, Nemanja Vidić.


Vidić je prvi koji je ustao i zagrlio Valtera Macarija.

Ostatak ekipe neće imati priliku da se direktno rastane sa Macarijem, pošto je većina na internacionalnoj dužnosti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milosch
Saturday, 15.11.2014
19:54

Neverovatno da Vidic pusti suzu zbog nekoga :) Macari je bio pravi trener i uvek je stitio Vidica pred javnoscu mozda otuda njihov blizak odnos. Sve u svemu, Macari je dobar trener ali jednostavno njegova formacija sa 3 pozadi nije zazivela i jednostavno Vidic na to nije mogao da se navikne otuda i njegove slabe partije. Nisam siguran da je Mancini pravi izbor. U vreme kada je on bio u Interu, nisu imali pravu konkurenciju i imali su jos kakvu takvu finansijsku moc i Moratija koji je bio zainteresovan da trosi. Ne deluje mi da Mancini ume da vodi klub sa ogranicenim finansijskim resursima.

avatar
Joker96
Saturday, 15.11.2014
17:25

Zanimljivo, uopste nisam stekao utisak da je Macari imao neku bliskost sa igracima. Mozda su bile suze radosnice, ocekujem da Vidara ponovo krene da dominira kad Mancini vrati staru formaciju sa cetvoricom pozadi.

avatar
Roči Salamanka
Saturday, 15.11.2014
18:41

Dobar je Macari trener ali Morati mora da shvati da je samo jedan Murinjov Inter i da takav tim tesko da ce ikad imati....