Ma, pusti derbi, Vidić uživa u penziji!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 29.03.2016.
13:25
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Nemanja Vidić povukao se sa fudbalskog terena pre dva meseca, a u razgovoru za zvanični sajt Mančester Junajteda priznao je da mu "penzija" jako prija.

manutd.com
manutd.com

Povezane vesti

Bivši kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić povukao se sa fudbalskog terena pre dva meseca što je bio potez koji je rastužio sve one koji su se klanjali užičkoj "steni".

Nedavno je Junajted saopštio da je Nemanja Vidić pristao na novi vid saradnje koji, bar za sada, podrazumeva obavljanje poslova vezanih za turneju koja "Crvene Đavole" narednog leta čeka u Kini.

Upravo će na pomenutoj turneji po Kini Mančester Junajted odigrati prijateljski meč sa Mančester Sitijem, a kada je Nemanja Vidić upitan da li bi voleo da bude deo tog spektakla usledio je negativan odgovor.

"Da budem iskren, u datom momentu, dva meseca nakon povlačenja, fudbal mi ne nedostaje jer sam lišen stresa! Uživam u penziji, bavim se drugim sportovima i stvarima za koje nisam imao vremena" rekao je Vidić.

Mančesterski derbi u predsezoni biće odigran u Kini, a to će ujedno biti prilika da Pep Gvardiola debituje na klupi Mančester Sitija koji će preuzeti po odlasku iz Bajerna.

"Svaki aktivan igrač bi voleo da bude deo te utakmice, posebno u datom momentu jer mančesterski derbi predstavlja san mnogih fudbalera. Veliki broj vrhunskih igrača dolazi u Englesku da bi bio deo Premijer lige i svega što ona sa sobom nosi" objasnio je Vidić.

Mančester Junajted će se uputiti u najmnogoljudniju zemlju na svetu tokom jula tekuće godine, a ostaje samo da se vidi hoće li "Đavole" u Kini predvoditi Žoze Murinjo ili neki drugi menadžer.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad
Tuesday, 29.03.2016
21:58

Koliko je veliko ime Vidic u Junajtedu znao sam i dok je igrao, ali tek sad se vidi koliko jje postovan i cenjen. Cini mi se da posle igracke karijere kakva se retko vidja sledi i nadam se duga karijera u klubu. Neka je sretno kapitenu.

avatar
Steph22
Tuesday, 29.03.2016
17:07

Uzivaj u zasluzenoj penziji majstore!

avatar
Barca4ever
Tuesday, 29.03.2016
16:53

Ti si Vidara najveci gospodin uz Dekija.

avatar
Ninoslav Krejic
Tuesday, 29.03.2016
16:51

Vidic je bio prava igracina od glave do pete e kad je on pored ikone Mancestera Rajana Gigsa bio kapiten sta vise reci sve je to zasluga nista ne pada sa neba.Mozda je mogao igrati jos sezonu dve ali i ovako je napravio karijeru alal mu vera

avatar
SAB
Tuesday, 29.03.2016
14:37

Kada se samo setim kakav je bio fudbal pre 10 godina, cene igraca 5x manje, bolji fudbaleri, fudbal se vise igrao srcem nego parama. Ronaldinjo, Ronaldo(zuba), Puyol, Roberto Carlos, Maldini, Kafu, Owen i mnoge druge zvezde.. sve mi je zao sto ih vise necu gledati..

avatar
tony zahirovic1234
Tuesday, 29.03.2016
14:44

Nekada je ama bas sve bilo bolje, znalo se uzivati u fudbalu...

avatar
Barca4ever
Tuesday, 29.03.2016
16:56

Kad Pujolcina i Vidara ulete u duel pa te odnesu sa terena.Tada nije bilo simuliranja ko ovo danas.Pa mocni Gatuzo kome niko nije smeo nista u Italiji jer je imao jaku familiju iza sebe redovno izdigne nekog,pa Lampard koji je u to vreme bio najbolji vezni i da onakav gol Barsi.Stvarno mocan fudbal.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Tuesday, 29.03.2016
13:40

Jedan je Nemanja Vidic!

avatar
Igorr
Tuesday, 29.03.2016
18:49

He comes from Serbia!