Ma kakva suspenzija, Rajko brani derbi za titulu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 02.05.2016.
20:02
Izvor: Sportske.net

Uprkos najavama izraelskih medija da ga čeka suspenzija do kraja sezone, srpski internacionalac Predrag Rajković našao se u startnoj postavi za derbi susret koji večeras igraju Makabi i Hapoel Berševa.

maccabi-tlv.co.il
maccabi-tlv.co.il

Povezane vesti

Centralna "sportska" tema u Izraelu tokom prethodne nedelje bio je incident koji se dogodio po završetku prvenstvene utakmice između Bnei Šahina i Makabija iz Tel Aviva.

Srpski internacionalac Predrag Rajković dospeo je u žižu pošto je odgurnuo protivničkog trenera, pa su izraelski mediji spekulisali da ga čeka drakonska kazna.

Bilo je najava da je za srpskog golamana sezona završena i da trener Makabija neće moći da računa na njega za mečeve koji će odlučivati o titulu, ali je tokom dana došlo do preokreta.

Makabi iz Tel Aviva uspeo je da izdejstvuje odlaganje odsluženja kazne pa će srpski internacionalac zauzeti mesto među sastivama u derbi susretu za titulu koji večeras igraju Makabi i Hapoel Berševa.

Nadajmo se da će Predrag Rajković imati dobro veče i da će svojoj ekipi pomoći da se izjednači sa Hapoelom uoči poslednje dve utakmice izraelskog šampionata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke