Ma kakav Ronaldo, Hari je fora!

Autor: Boris Jovanović
sreda 11.02.2015.
12:16
Izvor: Sportske.net

Kristijano, pa ni Mesi, ne mogu da drže korak sa engleskom senzacijom. Hari je napast u poslednja dva meseca!

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Hari Kejn, ime na svačijim usnama. Za one koji vole englesku reprezentaciju svakako nada da je Gordi Albion dobio špica od formata, nije slučajno to što Kejn daje golove u kontinuitetu dva meseca.

Verovatno ne bi ni dobio šansu da Totenhem nije tako promašio sa Soldadom. Tim pobeđuje i gubi, ali se jedno ne menja, Hari daje golove.

Skor u poslednja dva meseca je zastrašujući. Od sredine decembra je u 15 mečeva Englez dao 12 golova.

Ima razlika u odnosu na recimo Kristijana, Harijev tim nije tako moćan, a svi njegovi golovi rešavaju mečeve, setite se Čelsija, VBA i Arsenala prošlog vikenda.

U 2015. je Hari Kejn dao 8 golova, deli prvo mesto liste strelaca u Evropi sa Leom Mesijem. Iza njih su sjajni Francuz Grizman sa 6 golova i nekolicina fudbalera koji su dali 5, Nejmar, Kvaljarela, De Brujne itd.

Kristijano nije među njima, on je dao 4 gola, ima težak početak godine, pauzirao je i dva meča, zbog isključenja protiv Kordobe.

Vratimo se još malo Kejnu. Nema sumnje da će on biti naredna "devetka" Engleske, ali Totenhem je u strahu da neće dugo uživati u njegovim golovima. Razlog je Real Madrid.

Iako je to prerano, odmah su počeli da ga dovode u vezu sa "Merengesima". On jeste potpisao novi ugovor do 2020. ali smo svedoci da u prošlosti "Pevci" nisu uspevali da zadrže najbolje igrače, Modrić i Bejl su poslednji dokazi.

Uživaj u trenutku Hari, glavna si faca!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zico
Wednesday, 11.02.2015
14:05

strasan igrac...inace ne deli prvo mesto sa messijem...messi ima 10

avatar
ppera2
Wednesday, 11.02.2015
16:10

Ma deli.. 2 gola više-manje... Samo Suarez nije mogao da deli 1. mesto sa manekenom i njegovim penalima, iako je dao isti broj golova... Sve zavisi kako i šta prikažeš...