Lukavo - Gibraltar postigao gol dok su Makedonci slavili!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.04.2015.
14:52
Izvor: Sportske.net

Razvojni turnir pod okriljem UEFA koji se ove nedelje održava na Gibraltaru obeležila je situacija iz duela selekcija domaćina i Makedonije kada su fudbaleri Gibraltara iskoristili radovanje protivnika i postigli gol.

Screenshoot: YouTube
Screenshoot: YouTube

Povezane vesti

Ne dešava se tako često da gol ovakvog tipa vidimo na takmičenju pod okriljem UEFA. Iako se radi o uzrastu do 16 godina dečaci sa Gibraltara pokazali su da poseduju lukavstvo karakteristično za znatno starije generacije.

Reč je o duelu reprezentacija Gibraltara i Makedonije do 16 godina. U poslednjim trenucima meča gosti nakon kornera stižu do vođstva, trče ka klupi na drugoj strani terena i počinju da slave pobedu.

Jedan od upornijih i lukavijih dečaka sa Gibraltara shvata da su sve okolnosti ispunjene da se igra nastavi pa na brzinu nosi loptu ka centru gde je dodaje saigraču koji u punom trku odlazi do gola Makedonije i poravnava rezultat.

Mladi Makedonci su se našli u čudu ali im protesti nisu pomogli. Ispostavilo se da je ovaj "maherski" potez doneo reprezentativcima Gibaraltara mogućnost da na penale dobiju utakmicu što su na kraju i učinili.

Može se reći da je ovaj trijumf najveći u kratkoj istoriji postojanja ove mlade fudbalske reprezentacije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke