Lukaku odbio "Staru damu" zbog "Karamela"!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 05.09.2016.
14:28
Izvor: Beta

Robusni napadač izjavio danas da je odbio ponudu Juventusa kako bi ostao u Evertonu, ali dodao da bi ova sezona mogla da mu bude poslednja na Gudison Parku.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Romelu Lukaku je prošle sezone postigao 25 golova u svim takmičenjima za Everton i za njega su bili zainteresovani brojni klubovi, pre svih Juventus i Čelsi, koji ga je 2014. godine prodao Evertonu.

On je rekao da je napravio dobru odluku, uprkos tome što sa Evertonom ove sezone neće igrati na evrosceni.

"Malo peče što nećemo igrati u evropskom takmičenju, ali ja sam neko ko veruje da se sve dešava sa razlogom, inače bih otišao u Juventus. Ali, odlučio sam se za Everton pošto mislim da mi je suviše rano da odem u Italiju, a ovde mi nije loše", rekao je Lukaku belgijskim medijima.

Belgijski reprezentativac je dodao da ne bi imao mnogo izbora da je uprava Evertona odlučila da ga proda, ali i da bi ova sezona mogla da mu bude poslednja u liverpulskom klubu.

"Sada imamo novog trenera, sve je potpuno drugačije nego što je bilo s Robertom Martinesom, ali mislim da možemo da napredujemo s Ronaldom Kumanom. Svestan sam da su neki klubovi zainteresovani za mene, ali odmah je bilo jasno da me Everton neće pustiti. Bilo je važno da ostanem miran i ostao sam. Daću sve od sebe, a ko zna šta će se desiti u budućnosti", rekao je snažni napadač.

Mediji su spekulisali da bi Everton mogao da ponudi novi ugovor 23-godišnjem napadaču, čiji stari ugovor ističe za tri godine.

"Obavestiću mog agenta šta mislim o tome i donećemo odluku koja će biti najbolja za mene. U fudbalu nije sve u novcu, želim da osvajam trofeje. Ali kada dođem u situaciju u kojoj mogu da odem, a da me klub ne pusti, neću biti od onih koji propuštaju treninge, budu kažnjeni i stvore lošu reputaciju. Pokušavam da ostanem smiren i da poštujem klub i nadam se da će i on mene poštovati, kako bi mogao na pravi način da odem", zaključio je Lukaku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Golzalo Higuain
Monday, 05.09.2016
16:28

Hvala Bogu kad si nas odbio!!!

avatar
VL
Monday, 05.09.2016
15:16

Sledeceg leta ce sigurno otici. Everton ne moze do Ls,a mislim da Lukaku zeli da ode u klub koji je konkurentniji u borbi za trofeje i igra Ls

avatar
Monday, 05.09.2016
14:43

On ne kaže da je odbio Juve, nego da Everton nije htio da ga proda.. A po ovoj izjavi čini se da je želio da ode..

avatar
Misosesic
Monday, 05.09.2016
17:57

Odbio je Juve a u Celzi ga nisu hteli prodati.