Lukaku gospodski odgovorio Murinju

Autor: Miloš Marković
utorak 05.08.2014.
00:26
Izvor: Sportske.net

Žoze Murinjo je uputio svojevrsnu kritiku na račun Lukakua rekavši da je otišao jer nije biio spreman da se bori, danas je stigao i odgovor.

evertonfc.com
evertonfc.com

Povezane vesti

U konkurenciji kakva postoji u Čelsiju, kaže Murinjo, kada nijednom fudbaleru nije garantovano mesto na terenu, Lukaku nije prihvatio da ostane i bori se sa konkurencijom.

Umesto toga, smatra Murinjo, Belgijanac je odlučio da ode u Everton, gde će zasigurno imati više prilika, u klubu koji na njega gleda kao na najveće pojačanje možda i u istoriji.

U svom odgovoru Murinju, Lukaku je džentlmenski poručio svom (bivšem) menadžeru da mora da ide tamo 'gde se oseća dobro'.

„Lično želim da se razvijam i postanem jedan od najboljih i menadžer želi da naš tim načnii jednim od najboljih u Engleskoj. Meni je bio veliki izazov da igram pod njegovim vođstvom. Meni je potrebno da igram na visokom nivou i budem u dobrom timu.“

„Ne kažem da čelsi nije dobar tima, ali ja moram da budem tamo gde se osećam dobro i gde se uklapam.Imam visoka očekivanja i Everton je odlična sredina za mladog igrača.“, poručio je Romelu Lukaku.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke