Lukaku: "Bili smo bolji"

Autor: Beta Beta
nedelja 04.10.2015.
21:00
Izvor: Beta

Robusni napadač Evertona smatra da je njegova ekipa zaslužila pobedu u današnjem 'Merisajd' derbiju.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Fudbaleri Evertona i Liverpula odigrali su nerešeno 1:1 u utakmici osmog kola Premijer lige. Ovo je treći put uzastopno da se gradski derbi ovih rivala završava bez pobednika.

Liverpul je na Gudison parku poveo golom Denija Ingsa u 41. minutu, dok je izjednačenje Evertonu doneo Romelu Lukaku u nadoknadi vremena u prvom poluvremenu.

Strelac jedinog gola za 'Karamele' smatra da konačan rezultat ne oslikava pravo stanje stvari onog što se zbivalo na terenu.

"Zaslužili smo da pobedimo danas. Kontolisali smo utakmicu. Priznajem, bilo je teško u finišu prvog poluvremena, ali imali smo sreće da postignemo gol i to je bio podstrek pred nastavak utakmice.

Dominirali smo na terenu, ali nismo iskoristili šanse... A, i Simon Minjole je dobro branio"
, rekao je Lukaku za Skaj sport.

Posle osam odigranih kola, Everton je šesti na tabeli Premijer lige sa 13 bodova, dok je Liverpul na desetoj poziciji sa bodom manje.

I u narednom kolu obe ekipe očekuju teški rivali, pošto Everton dočekuje Mančester junajted, dok Liverpul gostuje Totenhemu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Hn
Monday, 05.10.2015
18:38

Prvo poluvrijeme je bilo u korist Lpoola,drugo debelo u korist Evertona,koji je bio blizi pobjedi,ali nije kapitalizovao,6,88-6,83 u korist Evertona,eto koliko su bili bolji.

avatar
Van Gal Konj
Sunday, 04.10.2015
23:54

Naravno da je bolji Everton, bolji na tabeli, boljeg menadzera i bolje igrace imaju, ne trabas biti Lukaku da bi to shvatio.

avatar
Sunday, 04.10.2015
21:58

Ne vidim po cemu je Everton bio bolji?Dali su gol posle smesne situacije,a celo drugo poluvreme je bilo toliko dosadno da je to bilo strasno.Najrealnije podela bodova,nikako sva 3 Evertonu.

avatar
StefaNN
Monday, 05.10.2015
03:02

Imali su jos dve mnogo dobre sanse gde je golman odlicno reagovao.

avatar
Monday, 05.10.2015
13:40

To je tacno,ali imali smo i mi ubacivanje Milnera sa desne strane gde je Hauard odlicno odbranio i jos neke dobre sanse,ali to je sto je.Remi najrealniji,ali taj gol sto su vec dali je plod greske Cana odnosno lose ispucane lopte.

avatar
AxweII
Sunday, 04.10.2015
21:09

Nemoj da si smjesan Romelu! Prvo poluvrijeme je Liverpul dominirao..A u drugom je jako tesko odluciti ko je bio jadniji i pateticniji..