Luka zabrljao, pa se umalo iskupio, Palas poražen od Barnlija

Autor: Nikola Miloradović
subota 29.04.2017.
20:26
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Kristal Palasa izgubili su na svom "Selhrstu" od ekipe Barnlija.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

U okviru 35. kola Premijer lige, ekipa Sema Alardajsa ugostila je Barnli, na kraju su gosti slavili sa 0:2 (0:1).

Prvi su pripretili domaći, Benteke je dobro šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je maestralni Tom Hiton sjajnom intervencijom sprečio Belgijanca da postigne pogodak.

Samo dva minuta kasnije, Luka Milivojević je izgubio loptu na oko 20ak metara od svog gola, u nastavku je Barnli došao do vođstva.

Vord je ubacio loptu na peterac Palasa, na pravom mestu našao se Ešli Barns koji matira nemoćnog Henesija za 0:1.

Pogodak Barnsa i situaciju koja je prethodila golu, možete iz više uglova pogledati u nastavku.






U 16. minutu Barns je došao do drugog pogotka, ali je on poništen, kako je ofanzivac "Kleretsa" igrao rukom.

Usledio je mirniji period igre, da bi u 37. minutu sjajnu priliku propustio srpski reprezentativac. Nakon kornera, lopta se odbila do Milivojevića, koji šutira iz izgledne pozicije, lopta je prohujala pored leve stative, malo je nedostajalo Kragujevčaninu da postigne svoj drugi gol u Premijer ligi.


Do kraja prvog dela igre videli smo i pokušaj Sema Voksa, ali je Henesi dobro intervenisao.

Na startu drugog dela, bivši igrač Crvene zvezde i Rada je oprobao svoj udarac iz velike udaljenosti, sasvim solidno je šutirao, ali je dobro postavljen bio Hiton, te je uspeo i da uhvati živu loptu.

Igrao se 65. minut, kada je sjajnu priliku za izjednačenje imao Dilejni, nakon kornera sa leve strane, Milivojević je odbio loptu glavom do iskusnog štopera, on je uputio volej udarac ka golu gostiju, ali je ponovo Hiton sjajnom paradom sačuvao svoju mrežu.

Palas je pokušavao da dođe do izjednačenja, ali nisu uspevali da stvore ozbiljniju priliku pred golom "Kleretsa", a onda je u 85. minutu usledio novi šok za domaće navijače. Grej je pobegao odbrani Palasa, i udarcem u bliži ugao matirao Henesija za 0:2.

Palas je i u nastavku imao inicijativu, ali nisu uspeli da dođu do pogotka, te je Barnli upisao tri boda i preskočio ih na tabeli Premijer lige.

Palas je sada 16. sa 38 bodova, doživli su drugi uzastopni poraz, imaju sedam bodova više od Svonsija koji je prvi ispod crte ali i utakmicu više, te će do kraja strepeti za opstanak u najvišem rangu. Barnli sada ima bod više od njih i na 14. je mestu na tabeli Premijer lige.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke