Luka doneo tri boda Olimpijakosu pred selidbu u London!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.01.2017.
20:34
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Luka Milivojević postigao je pobedonosni pogodak za Olimpijakos u duelu sa Verijom koji bi mogao da se ispostavi oproštajnim ukoliko dođe do najavljenog transfera.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ostrvski mediji danima bruje da je Kristal Palas dogovorio transfer i da će Luka Milivojević nastaviti karijeru u Premijer ligi, ali srpski internacionalac očito nije opterećen time.

Kapiten Olimpijakosa postigao je pobedonosni gol za crveno-bele iz Pireja koji su kao gosti slavili protiv Verije rezultatom 2:1 (2:1) u okiru 18. kola grčkog šampionata.

Svi najzanimljiviji momenti sa pomenutog meča stali su u prvih 35 minuta igre tokom kojih je i palo sva tri gola.

Konstantinos Fortunis doveo je Olimpijakos u prednost nakon 11 minuta igre. Posle sjajnog prodora Sebe po desnoj strani Fortunisu je ostalo da glavom sprovede loptu u nebranjenu mrežu.

Domaćin je vrlo brzo stigao do izjednačenja, već u 24. minutu prvog dela igre. Odbrana Olimpijakosa pokušala je da napravi ofsajd zamku koju je izbegao Džefri Sarapong a zatim i postigao izjednačujući pogodak.

Konačan rezultat meča postavljen je u 35. minutu prvog poluvremena. Centaršut Marka Marina sa nekih 17 metara iskoristio je Luka Milivojević koji glavom gađa pravo u prečku a lopta se od "metala" odbija u gol.

Do kraja susreta nije bilo promene rezultata pa se tako ispostavilo da je Kragujevčanin postavio konačan rezultat i doneo nova tri boda Olimpijakosu koji ostaje usamljen na čelu tabele sa 45 bodova, trinaest više od drugoplasiranog Panioniosa.

Podsećamo da bi Luka Milivojević uskoro mogao da se preseli u Premijer ligu jer mediji na Ostrvu danima spekulišu da je Kristal Palas dogovorio transfer sa Olimpijakosom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke