Luk Šo dobio izvinjenje od 'dželata'

Autor: Miloš Marković
sreda 16.09.2015.
08:45
Izvor: Sportske.net

Hektor Moreno se javno izvinio zbog svog pogibeljnog starta nad fudbalerom Mančester Junajteda.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Premijerno veče Lige šampiona obeležila je horor povreda Luka Šoa, fudbalera Mančester Junajteda koji je zbog preloma noge završio sezonu, a s razlogom se i čitava karijera ovog mladog fudbalera stavlja pod znak pitanja.

Hektor Moreno, fudbaler PSV-a je nesmotreno startovao nad defanzivcem Junajteda u 15. minutu utakmice, polomio mu nogu na dva dela.

Nakon utakmice se ovaj Meksikanac javno izvinio svom protivniku.

"Iskreno mi je jako žao zbog svega, naročito sam tužan jer znam kako se Luk oseća. Ova stvar se i meni desila na Svetskom kupu protiv Holandije.Želim mu brz oporavak i poručujem mu da nisam imao nameru da ga povredim. Voleo bih zaista da se to nije desilo.", rekao je Moreno.

Luk Šo je u dosadašnjem toku sezone bio jedan od boljih pojedinaca u timu Luja Van Gala, a sinoćna povreda će 20-godišnjeg Engleza od terena odvojiti gotovo godinu dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
XL
Wednesday, 16.09.2015
15:18

Lepo od njega.

avatar
SAB
Wednesday, 16.09.2015
14:32

Izvinjenje za ovakav faul ne treba ni da se daje, kada mu je vec polomio skroz. Koliko ja mrzim takve ljude koji kada igraju fudbal fauliraju tacno da ti polome nogu/noge. Imao sam nekoliko takvih drugova u detinjstvu kada je tako jedan momak krljao umalo mi nije polomio nogu. Za takve nije fudbal

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Wednesday, 16.09.2015
10:10

unisti se karijera mladog fudbalera odlican igrac

avatar
Mr.Gost7
Wednesday, 16.09.2015
09:43

Ni faul ni žuti ni crveni. A u Madridu se sudi kao da je riječ o Bajramskom turniru.

avatar
Wednesday, 16.09.2015
09:39

Zbog čega nije bio penal za Junajted, onda ?

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 16.09.2015
09:22

Pa nije djelovalo toliko pogibeljno, takvih startova bude prilicno cesto na utakmicama. Cak je to bio start na loptu. Naravno da mi je zao Soa i naravno da treba izbjegavati ovakve startove, ali nije to bio neki mesarski start, bar se meni tako cini, gore je to sto ga So nije vidio i nije spremno docekao start. Ipak, velika steta za jednog mladog igraca. :(