Luk Šo - Barem jedna 'dobra' vest!

Autor: Miloš Marković
sreda 16.09.2015.
13:15
Izvor: Sportske.net

Engleski fudbaler ipak neće odsustvovati čitavih godinu dana kao što se mislilo.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Luk Šo je pretrpeo užasnu povredu u meču sa PSV-om, noga mu je slomljena na dva mesta nakon nesmotrenog starta Hektora Morena, koji se danas izvinio fudbaleru Junajteda OVDE.

Ako je za bilo kakvu utehu Mančester Junajtedu, a naročito samom fudbaleru, on će u četvrtak biti podvrgnut operaciji, a oporavak neće trajati dugih godinu dana kao što se mislilo.

To je potvrdio Van Gal, koji je užasnut povredom njegovog igrača.

"Užasno! Momak koji je sa 18 stigao u Junajted, imao problema, onda odigrao fantastičnu drugu sezonu u klubu i sada mu se desi ovo. Kada je stigao u svlačionicu nisam mogao ništa da mu kažem. na licu je imao maksu za kideonik i plakao je."

"Nisam doktor, ne mogu da kažem koliko će biti van terena, ali kada imate dvostruki prelom to obično ide oko šest meseci. Zavisi naravno od oporavka. Znamo da više neće igrati u grupnoj fazi Lige šampiona, a ja se iskreno nadam da će se ove sezone vratiti na teren.",
rekao je Van Gal.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Wednesday, 16.09.2015
19:51

Volio bih sto prije da se vrati odlican igrac ali mislim da ga ne treba pustati ove sezone neka se sprema za iducu psihicki posle oporavka

avatar
Аполо
Wednesday, 16.09.2015
18:39

6 meseci, plus koji mesec dok prodje individualne treninge i udje u formu... Kao i Vidic, vratice se posle 8-9 meseci. MEdjutim bitno je kralju da se ti prvo oporavis i da noga lepo zaraste, mesto te ceka samo budi psihicki jak i uporan i vratices se da nastavis igru.

avatar
Wednesday, 16.09.2015
17:54

Puna podrška, Luk :)

avatar
Mr.Gost7
Wednesday, 16.09.2015
16:00

Daj Bože da se vrati čim prije.

avatar
(anti)talentovan lik
Wednesday, 16.09.2015
15:32

Pa dobro, to je otprilike cijela sezona dok se vrati u formu i tako to, drago mi je sto nije zavrsio karijeru sa 19 godina.

avatar
XL
Wednesday, 16.09.2015
15:20

Kao da je bitno je li pola godine ili godinu, bitno je da mu nogu lece na pravi nacin da bi pravilno zarasla, koliko god trebalo, ne samo zbog fudbala nego zbog njegovog daljeg zivota uopsteno.

avatar
SAB
Wednesday, 16.09.2015
14:48

Gledam neke snimke na YT, ovaj Moreno samo ukrljava i ulece u nogu pa normalno da ima neko njemu ili on nekom da polomi nogu sto je bio slucaj , sto je takodje i sada slucaj.

avatar
Misosesic
Wednesday, 16.09.2015
14:37

Kako se sve vraca izigrali ste Real za DeHeu sad je usledila kazna.Nema jadnog momka najmanje godinu dana i to fizicki da zaleci povredu a psihicki se igraci od ovakvih povreda retko oporavljaju nikad vise nece ovako hrabro i zustro da uleti u duel za loptu od straha da mu se ovo ne ponovi.Brz oporavak i da se vratis jos bolji.

avatar
nenadvr
Wednesday, 16.09.2015
17:44

Kakve veze ima ova povreda sa DeHeom? Sta se to nama vraca? Imate Navasa na golu koji je odlican golman, nama ostao odlican golman i rijesena stvar. Uostalom da ste ga toliko htjeli dogovorili bi transfer u julu

avatar
Nikola RED_DEVIL
Wednesday, 16.09.2015
19:31

Ti si sramota za fudbal.

avatar
SAB
Wednesday, 16.09.2015
14:26

Pa ovaj Sou je pokvario karijeru nacisto. Ne moze normalno sezonu jednu da odigra ko covek a cini mi se da mu je ovo 3. ili 4. sezona u karijeri. Svake sezone povredjen i to odsustvuje najmanje 2-3 meseca i to po nekoliko puta sa vise manjih povreda

avatar
rabik
Wednesday, 16.09.2015
14:13

ovo nemora nista da znaci , al jedno je sigurno on je izgubio 2 sezone jer jednu ce potrositi na oporavci a drugu dok se privikne i opet stekne slobodu

avatar
FarisBa
Wednesday, 16.09.2015
13:34

Kakva nepravda Bože mili, momak će propustiti sezonu nakon fantastičnog početka, zaista, bez ikakve sumnje je bio najbolji bek ne samo u ligi, već globalno, a mesar će opet nekome ovo uraditi. Koliko sam samo bio uzbuđen njegovom formom, momak od 20 godina je odigrao 7 utakmica bez greške, pokazao sve što jedan bek treba pokazati, uz to nevjerovatnu sigurnost kad je kod njega lopta. Jednostavno, nema trenutno igrača na svijetu kojem bi više vjerovao nego njemu, ej Bože. Nadam se samo da je jak psihički, neće mu sigurno bit lako uć u duel, pa čak ni uklizati nakon ovoga, poslije oporavka je sve do njega.nI dalje opet ne razumijem kako ovo nije sankcionisano, znači ako je dodio loptu, pri tom ima pravo ubiti igrača? Svašta, treba biti idiot pa ovakav horor pravdati da je dirao loptu. Start po zraku na stajnu nogu, namjerno il nenamjerno, nije važno. Nadam se nekoj naknadnoj suspenziji, mada sam 99% siguran da od toga nema ništa, lijepa Engleska.