Luis Enrike: ''Neće biti lako, Atetiko će pokušati da uradi nešto novo'''

Autor: Beta Beta
utorak 07.02.2017.
00:02
Izvor: Beta

Trener fudbalera Barselone Luis Enrike rekao je danas da se nada da će njegova ekipa i nakon meča u utorak ostati neporažena na Kamp Nou u duelima s Atletiko Madridom.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Da bi stigao do finala Kupa kralja, Atletiko mora da uradi nešto što nije više od jedne decenije - da pobedi Barselonu na Kamp Nou.

Atletiko, pored toga, mora i da sustigne prednost Barselone iz prvog meča od 2:1.

"Nadam se da će proći najmanje još jedna godina pre nego što nas pobede na Kamp Nou", rekao je Enrike.

Barselona se bori za četvrti uzastopni plasman u finale Kupa kralja, a za to će joj biti dovoljan i remi ili poraz od 1:0.

"Oni moraju da pobede, moraju da postignu bar dva gola, pa ćemo možda videti Atletiko koji više rizikuje. Verovatno ćemo videti neke nove situacije"
, rekao je Enrike.

"Rezultat prvog meča je dobar, ali mislim da ne postoji nijedan igrač u našem timu koji misli da je sve gotovo. Bilo bi smešno misliti da će biti lako
", dodao je on.

Atletiko je dva gola na Kamp Nou poslednji put postigao u septembru 2009. godine u porazu od 5:2. Ekipa iz Madrida je u Barseloni poslednji put slavila februara 2006. godine.

Revanš utakmica polufinala Kupa kralja igra se u utorak od 21.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lionel 10 BARCELONA
Tuesday, 07.02.2017
16:48

Trener Barse boji se Atl taktike sa naocarima ne vidis da ti mesto nije u Bsrsu

avatar
HHadzimontagic
Tuesday, 07.02.2017
16:43

Ako je Gvardiola postao popularan sa tika takom, Luis Enrike ima jednu drugu posebnost, sto je nijedan trener nije imao prije njega. Enrike je poseban zato sto svakog igraca voli, i zeli svakom igracu da dozvoli da odigra jedan dio utakmica, to nisam primijetio kod nijednog trenera prije njega, mozda zato sto je trener Barse pa mu se moze. Ja to dozivljavam kao dobar potez, svaki igrac zeli da igra i treba mu dozvoliti kad je to moguce. A ne kao neki treneri koji se kace sa igracima pa nikako ne igraju pojedini igraci. Zidan pokusava da glumi Enrikea, samo sto je Zidan zelen za Enrikea.

avatar
P. S.
Tuesday, 07.02.2017
15:09

Srećom po Atletiko tu je Enrique da ih 'iznenadi' Matjeu-om na stoperu, Dinjem, i S. Robertom na bekovima, 'ubitačnom' trojkom u vezi Gomeš-D. Suarez-Rakitić i Pako Alkaserom u špicu. :) Još ako se Čolo Simeone 'doseti' da odigra visoki presing, nešto što nikome nije palo na pamet da igra protiv ove Barse, eto muke za DMF-a Silesena... :D

avatar
brekbaCh
Tuesday, 07.02.2017
09:19

Kako su mu brze ove naocare.

avatar
CholoSimeone
Tuesday, 07.02.2017
01:07

Dace bog da napravimo podvig sutra

avatar
P. S.
Tuesday, 07.02.2017
15:49

Nisam znao da je Enrique bog... :D

avatar
CholoSimeone
Tuesday, 07.02.2017
17:26

hahaha ma nije enrike bas toliko los :D