Luis Enrike može da odahne

Autor: Boban Filipović
subota 14.11.2015.
21:19
Izvor: Sportske.net

Povreda jednog od neizostavnih članova startne postave Barse nije teže prirode i njegov nastup u 'El Klasiku' se ne dovodi u pitanje.

BETA/AP Photo/Manu Fernandez
BETA/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Na 'Nou Kampu' su se zaledili kada se Serđio Buskets požalio na povredu zbog koje je napustio igru na prijateljskoj utakmici između reprezentacija Španije i Engleske (2:0).

Ipak, lekarski pregledi su ustanovili da nije ništa ozbiljno, vezista Barse će ostati sa reprezentacijom, ali ga selektor Visente de Boske neće 'trošiti' na meču portiv Belgije u Briselu.

Svima kojima je Barsa u srcu je pao kamen sa srca posle ove informacije jer se Busketsov nastup u 'El Klasiku' na 'Santjago Bernabeu' 21. novembra ne dovodi u pitanje.

Još uvek nije poznato da li će Luis Enrike moći da računa na prvu zvezdu tima Lea Mesija za prvi ovosezonski derbi protiv najvećeg rivala, madridskog Reala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ppera 1
Saturday, 14.11.2015
23:28

Busketsovu povredu nisam video jer nisam gledao utakmicu, ali sam u utakmici Argentina-Brazil video da se najpre povredio Neymar (ostao do kraja utakmice pa pretpostavljam da nije ništa strašno), potom Alves (takođe nastavio, potom je sledio brutalni start na njegovu nogu nakon koga Alves može da bude presrećan što nije završio sezonu, a izgleda da se izvukao i bez ozbiljnije povrede) i pred kraj povreda Masquerana (možda i najozbiljnija), ali je morao da ostane do kraja utakmice na terenu jer je Tata Martino već izvršio sve tri izmene. Dakle nema ko se nije povredio... Užas...

avatar
Sunday, 15.11.2015
00:33

I Tiago Alkantara se povredio. Buskets je doziveo blazu povredu, ali Alkantara je opet pokidao ligamente kolena. Predstoji mu mesec i po dana pauze mozda i vise.

avatar
Sunday, 15.11.2015
11:05

Za pokidane ligamnete pauza je od 6-8 mjeseci. Tako da...

avatar
Stefaninho
Sunday, 15.11.2015
03:29

Za pokidane ligamente kolena 1.5 mesec? Nema sanse. Ako ih je pokidao ide 6 meseci najmanje.

avatar
Barça el honor
Saturday, 14.11.2015
23:22

Cak je I Maskerano imao neke grceve od sinocne utakmice ali bi trebao biti spreman za vikend, pa Nejmar takodje sinoc dobio udarac.Nadam se da nece igrati u utorak odnosno sredu za svoje reprezentacije.

avatar
Saturday, 14.11.2015
22:23

Fifa virus opet kosi.