Luis Enrike: ''Mesi, Suarez i Nejmar nisu mašine''

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 04.04.2016.
20:34
Izvor: Sportske.net

Trener Barselone Luis Enrike stao je u odbranu Lionela Mesija, Luisa Suareza i Nejmara uoči duela sa Atletiko Madridom.

BETA/AP Photo/Manu Fernandez
BETA/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Neverovatni trio je postigao 107 golova u svim takmičenjima ove sezone, ali su sva trojica igrača zakazala u poslednjem duelu sa Realom.

Ipak, Luis Enrike nije zabrinut mnogo zbog toga.

''Mesi, Suarez i Nejmar su najbolji na svetu, ali ni oni nisu mašine, iako tako nekada deluju. Naši napadači su najbolji trio, ali to ne mora da garantuje da je Barselona nepobediva. Kao što nisu samo oni zaslužni kada pobeđujemo, ne mogu da budu krivi ni kada izgubimo. Bitno je da i dalje veruju u sebe, ja nemam ni najmanju sumnju u njih''
, istakao je Luis Enrike.

On se takođe osvrnuo i na igre Arde Turana.

''Besmisleno je kriviti jednog igrača kada ne ide. Arda je doneo mnogo ovoj ekipi, uklopio se i u njega imam ogromno poverenje. On vrlo dobro zna šta od njega očekujem i poznaje Barsin sistem igre'', naglasio je Luis Enrike.

Barselona u utorak od 20.45 dočekuje Atletiko Madrid u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HHadzimontagic
Monday, 04.04.2016
23:05

Messi je daleko ispred svija, pa mnogo praznih mjesta, pa onda Neymar i Suarez. Neymar i Suarez treba jos mnogo da uce od Messija, Neymar mora mnogo vise da poradi na taktici, da igra vise za ekipe, a ne za sebe i da dokaze na silu da je veliki igrac, Suarez mora da popravi pas igru, mnogo grijesi u dodavanju, i to kad je sam i Niko ga ne ometa. BARSA KRECE U OFANZIVU: AJMO BARSA NAJVECA EKIPO U ISTORIJI.

avatar
AfricaLoF
Monday, 04.04.2016
21:21

Uvek nije moguce pobedjivati, dok niti jedan navijac Barselone ne bi trebalo da uzima za zlo ovu partiju protiv Reala koji je bio posebno inspirisan. Krivo mi je sto je Barselona izgubila, ali me raduje sto je izgubila sada, kada je vec po pitanju titule sve odluceno. Drugacije bi bilo da je bodovna razlika daleko manja. Otkad pratim Barselonu, misljenja sam da nikada nije imala bolji trio, a pratim je od davne 96 godine i uvek sam uz nju. Voleo bih da je deo ovoga tima Ronaldinjo.

avatar
real madrid
Tuesday, 05.04.2016
02:21

Ronaldinjo najbolji igrac svi vremena u Barsi

avatar
StormyLBZ
Tuesday, 05.04.2016
11:44
avatar
AfricaLoF
Tuesday, 05.04.2016
11:39

Nikada nisam bio ravnodusan kada je Ronaldinjova igra u pitanju. I za mene je pored svih velikih igraca najbolji koji je do sada igrao u Barseloni. Ali, to je vec subjektivno misljenje.

avatar
barça mes que un clu
Monday, 04.04.2016
20:55

Pa normalno. Svakome dodje los dan.

avatar
AfricaLoF
Tuesday, 05.04.2016
11:39

Upravo tako. Normalno je.