Luis Enrike ih dobro naučio, Selta nokautirala Barsu!

Autor: Darko Mitrović
subota 01.11.2014.
21:52
Izvor: Sportske.net

Novi šok za Barselonu, Selta odnela sva tri boda sa ''Nou Kampa''! Drugi vezani poraz Katalonaca u Primeri!

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Navijači Barselone očekivali su sigurnu pobedu njihovog tima posle poraza u prošlom kolu u ''El Klasiku'', ali umesto toga, usledilo je još jedno razočaranje!

Selta je večeras kao gost slavila rezultatom 1-0 i tako zadala novi veliki udarac ekipi Luisa Enrikea, koji je pre Barse vodio upravo tim iz Viga
!

Prvo poluvreme proteklo je u inicijativi domaćih, ređale su se njihove prilike, ali je mreža gostiju iz Viga ostala netaknuta.

Nejmar je u 11. minutu pogodio prečku, odličnim udarcem sa dvadesetak metara, zatim je Mesi imao dve sjajne prilike na isteku prvih pola sata igre, da bi u finišu prvog poluvremena raspoloženi golman gostiju Serhio Alvarez zaustavio još jedan pokušaj Nejmara.

Brazilac je obeležio i početak drugog poluvremena, još jedna velika prilika za njega i još jednom je uzdrman okvir gola Selte.

I, kako to obično biva, ubrzo je usledila kazna. Igrao se 55. minut, duga lopta upućena je ka napadačima gostiju, Maskerano je loše intervenisao tom prilikom, posle čega je Nolito prelepo upolsio najboljeg strelca Selte Hoakina Lariveja, koji je jedan na jedan sa Bravom i lopta je u mreži - 0:1!

Naravno, ekipa Luisa Enrikea je do kraja svim silama pokušavala da makar izjednači, stvorili su domaći još nekoliko odličnih prilika, i Suarez se ispromašivao, a golman gostiju Serhio Alvarez je izrastao u junaka utakmice!

Akter velike pobede Selte na Kamp Nou bio je i bivši fudbaler Vojvodine Nemanja Radoja, koji je odigrao svih 90 minuta i ostavio odličan utisak.

Gol možete da pogledate OVDE.

Podsetimo, tokom večeri su svoje mečeve odigrali i Real i Atletiko i, za razliku od Katalonaca, ostvarili sigurne pobede, pa im Barsa od večeras ''gleda u leđa''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke