Ludnica u Atini - AEK se digao iz pepela i nokautirao Olimpijakos!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 24.09.2017.
22:14
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Olimpijakosa našli su se večeras u identičnoj situaciji kao Partizan na Banjici, s tom razlikom što je njihov rival posle povratka u meč uspeo da osvoji sva tri boda.

Epa/Panagiotis Moschandreou
Epa/Panagiotis Moschandreou

Povezane vesti

Šampion Grčke nalazi se u ozbiljnoj krizi rezultata što potvrđuje i večerašnji neuspeh u okršaju sa gradskim rivalom u okviru 5. kola Super lige.

Olimpijakos je večeras uspeo da prokocka dva gola prednosti u duelu sa AEK-om i da na kraju doživi prvi poraz u prvenstvu. Tim Besnika Hasija poražen je rezultatom 3:2 (0:1) iako je nakon 46. minuta igre imao dva gola prednosti.

Gosti su poveli u 22. minutu golom Marka Marina, a prednost Olimpijakosa duplirao je u prvom minutu nastavka Vadis Ođiđa-Ofo. Gosti su kod prvog gola "uhvatili na foru" odbranu AEK-a, a Marin je na majstorski način sproveo loptu u mrežu.

Delovalo je da će gosti posle dva vezana remija u prvenstvu upisati pobedu i napraviti dobru uvertiru za utakmicu u Ligi šampiona sa Juventusom koja je na programu u sredu.

Stvari su krenule nizbrdo u 64. minutu nakon prvog gola Lazarosa Hristodulopulosa. Deset minuta pre kraja isti igrač poravnava rezultat prelepim golom iz slobodnog udarca, a u poslednjem minutu regularnog toka susreta Petros Mantalos pogađa za trijumf AEK-a!

Tokom sudijske nadoknade "pocrveneli" su Uroš Ćosić i Bjorn Engels. Saša Zdjelar je na terenu proveo poslednjih 20 minuta dok je Uroš Đurđević utakmicu odgledao sa klupe za rezerve.

AEK se pobedom u gradskom derbiju probio na prvo mesto sa 13 osvojenih bodova, dva više u odnosu na Panionios i PAOK, dok Olimpijakos ostaje četvrti sa 8 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Emperador(2018)
Sunday, 24.09.2017
23:38

Kakva prosecna ekipa. I dalje ne verujem. Da je Leo dao sansu na 1:1 resil bi lagano prolaz

avatar
bonfim
Sunday, 24.09.2017
22:23

ova ekipa Olimpijakosa je smesna..

avatar
Mou Internazionale
Sunday, 24.09.2017
22:22

Videlo se protiv Partizana da to nije ekipa kao ranijih godina!